Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Jukka Vartiainen: ”Arvostan sitä, että palvelu on henkilökohtaista”

Kuopiolainen Jukka Vartiainen on viisilapsisen perheen isä. Perheen vakuutuksista vastaa LähiTapiola, joka saa Jukalta erityistä kiitosta henkilökohtaisesta palvelustaan sekä siitä, kuinka yhtiö asiakkaistaan huolehtii.

Joitakin vuosia sitten Jukka Vartiainen ryhtyi kilpailuttamaan eri vakuutusyhtiöiden tarjoamia kokonaispaketteja. LähiTapiola oli yksi kilpailutuksessa mukana olleista vakuutusyhtiöistä.

– Silloin kilpailutin vakuutuksia ensimmäistä kertaa ihan tosissani ja tarjouksissa oli vuositasolla jopa satojen eurojen eroja, Jukka muistelee.

“LähiTapiola on vastannut tarpeisiimme hyvin. Palvelu on kyllä ihan huipputasoista. Jos tarvitset jotain vakuutusta, niin vain soitat ja asia yleensä järjestyy!”

”LähiTapiola on vastannut tarpeisiimme hyvin”

Lopulta Jukka päätyi valitsemaan LähiTapiolan saamansa hyvän tarjouksen perusteella. Nyt LähiTapiolan kautta on vakuutettu perheen omakotitalo, kaksi autoa, mökki savusaunoineen, perheen pojan kevytmoottoripyörä sekä mönkijä. Lisäksi ovat tietysti myös henki- ja matkavakuutukset.

– LähiTapiola on vastannut tarpeisiimme hyvin. Palvelu on kyllä ihan huipputasoista. Jos tarvitset jotain vakuutusta, niin vain soitat ja asia yleensä järjestyy, Jukka kiteyttää.

– Erityisesti mökkivakuutuksessa arvokasta oli se, että saimme 1950-luvulla rakennetulle savusaunallemme kohtuuhintaisen vakuutuksen. LähiTapiolan tarjoama vakuutus oli ylivoimaisesti edullisin ja sopivin sen ikäiselle ja kokoiselle savusaunalle. Vakuutus kattaisi kuitenkin vahingon sattuessa uuden, saman kokoisen hirsikehikon rakentamisen, Jukka kertoo.

”Palvelulla on kasvot!”

Jukan mukaan LähiTapiolalla palvelu on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin hänen aiemmassa vakuutusyhtiössään. LähiTapiolalla asiakkaalla on oma yhteyshenkilö, jonka kanssa voidaan hoitaa kaikki vakuutuksiin liittyvät asiat.

– Tiedät kelle juttelet kun soitat, koska saman ihmisen kanssa on tehty kaikki jo useamman vuoden ajan. Hän tulee mielellään käymään vaikka kotonakin. Arvostan sitä, että palvelu on henkilökohtaista, Jukka kuvailee.

– Palvelulla on kasvot! Asiakkaasta myös huolehditaan. Ei vain tehdä pelkkää vakuutusta, jonka jälkeen ei sitten kuulukaan enää mitään. Sen sijaan LähiTapiolalta tulee monta kertaa vuodessa puhelu, jossa kysellään kuulumiset, ja että tarvitsenko mitään muutoksia vakuutuksiin. Arvostan sitä todella paljon, Jukka kiittelee.

Paikallisuus tuo etuja

Kiitosta saa myös LähiTapiolan paikallisuus. Jukka asioi paikallisella Kuopion aluetoimistolla, LähiTapiola Savossa. Jukka haluaa asioida ennemmin kasvokkain kuin puhelimen välityksellä. Paikallisuudesta oli etua myös silloin, kun perheen poika joutui kevytmoottoripyörällään onnettomuuteen.

– Auto tuli kolmion takaa. Onnettomuus oli kuitenkin onneksi pieni. Kolari sattui lauantaina ja maanantaina kävin viemässä pyörän liikkeeseen. Maanantaina oli myös LähiTapiolan tarkastaja käynyt katsomassa pyörää ja sain päätöksen samana päivänä. Homma toimi siis silloinkin, Jukka kertoo.

Vakuutuksista kertyy Omaetua ja S-bonusta

Jukalla on käytössään Omaetu-järjestelmä, jolla LähiTapiola palkitsee asiakkaitaan sen mukaan, kuinka laajasti yksittäinen asiakas keskittää asiointinsa LähiTapiolaan. Omaedun lisäksi kertyy Jukalle vakuutuksistaan myös S-bonusta.

– S-bonukset ovat minusta todella hyvä juttu. Olen itse vähän laiska aina tarkistamaan, että minkä verran niitä on tullut. Nyt kun ennen joulua tilanteen tarkistin, niin ihan mukava jouluyllätys sinne oli kertynyt, Jukka naurahtaa.

”Sankarikoulutus oli todella hyvä”

Jukka otti perheineen osaa myös LähiTapiolan järjestämään Sankarikoulutukseen, joka koostuu teoriaosuudesta ja sammutusharjoituksista sekä pienestä teoriakokeesta. Koulutuksesta saa AS1-kortin ja sen tarkoitus on ennaltaehkäistä vahinkojen syntymistä.

– Sankarikoulutus oli todella hyvä, eiväthän lapsetkaan muuten välttämättä koskaan pääsisi käyttämään alkusammutinta. Nyt he pääsivät niitä kokeilemaan ja tykkäsivät tosi paljon, Jukka sanoo.

– Se oli minusta hieno teko, että tällainen mahdollisuus annettiin, Jukka summaa.

LähiTapiola Savo on Savon alueella vakuutuksia niin kotitalouksille ja yksityishenkilöille kuin yrityksillekin tarjoava vakuutusyhtiö.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.