Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Pipelifen panospuhdistamo on omiaan haastaviin ja kallioisiin rakennusolosuhteisiin

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Taivassalossa asuvan Tommi Suomisen uuteen taloon asennettiin Pipelifen panospuhdistamo. Talo sijaitsee saaressa, joten rannan läheisyydestä ja haasteellisesta paikasta johtuen muut järjestelmät eivät tulleet kysymykseen. Panospuhdistamon asennuksesta aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon vastasi Suomen Pihakaivo Oy.

Laivanrakennusinsinööri Tommi Suominen rakensi uuden, noin 95 neliön omakotitalon saareen, josta hän on itse kotoisin. Koska talo on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu omakotitalo, tarvittiin myös vesivessa ja sitä myöten jätevedenpuhdistus.

– Kunnan siirtoviemäri menee sen verran kaukaa, että siihen liittyminen olisi tullut kalliimmaksi. Veljeni tekee asennuksia alihankintana Suomen Pihakaivo Oy:lle, joten kuulin hänen kauttaan tästä Pipelifen panospuhdistamosta.

“Pipelifen panospuhdistamossa ei tarvitse tehdään mitään imeytyskenttiä. Kaivetaan vain yksi monttu, laitetaan säiliö sinne ja kytketään verkkoon.”

Suomen Pihakaivo on Turun talousalueella toimiva yritys, joka toimittaa jätevesijärjestelmiä haja-asutusalueille avaimet käteen -palveluna.

– Meidän avaintekijänä on, että me vastaamme koko toimituksesta alusta loppuun saakka. Pipelifen kanssa olemme olleet kumppaneita vuodesta 2009 saakka, kun perustimme yrityksen. Olimme kuulleet, että he ovat luotettava jätevesijärjestelmien toimittaja, kertoo Juhani Rinne, toinen Suomen Pihakaivon yrittäjistä.

“Muut järjestelmävaihtoehdot suljettiin pois”

Suomisen tontti sijaitsee aivan meren rannalla – talon ja meren väliin jää vain noin 30 metrin matka. Tontti on myös kallioinen, mikä tuo omat haasteensa järjestelmän valintaan. Kyseiselle tontille ei ollut panospuhdistamon lisäksi mahdollista asentaa muita vaihtoehtoisia järjestelmiä.

– Pipelifen panospuhdistamossa ei tarvitse tehdään mitään imeytyskenttiä. Kaivetaan vain yksi monttu, laitetaan säiliö sinne ja kytketään verkkoon. Tämä on helppo asentaa, ja ainakin tällaisissa kallioisissa saaristo-olosuhteissa ainut vaihtoehto, Tommi Suominen toteaa.

“Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ja aikataulut pitivät hyvin”

Suomisen veli toteutti asennuksen Pihakaivon avaimet käteen –mallin mukaisesti. Suunnittelun jälkeen puhdistamon osat saapuivat tontille ja asennus saatiin suoritettua sovittujen aikataulujen mukaisesti. Myös yhteydenpito eri osapuolten välillä oli toimivaa.

– Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ja aikataulut pitivät hyvin. Tavarat tulivat tontille jo hyvissä ajoin, eikä talon rakentaminen viivästynyt tämän myötä yhtään, Suominen kiittelee.

– Etenkin rakennusvaiheessa, kun on paljon muutakin mietittävää, tällainen avaimet käteen -palvelu toimii paljon helpommin. Pihakaivolta on mahdollista saada Pipelifen järjestelmän lisäksi kaikki tarvittavat materiaalit, kaivuutyöt ja asennukset.

Panospuhdistamoa valvotaan etänä

Yksi nykyaikaisen Pipelifen panospuhdistamon eduista on, että sitä voidaan valvoa etänä. Suomen Pihakaivo saa tiedon hälytyksistä ja tarkistaa, onko vika mekaaninen. Vain mekaaniset viat korjataan paikan päällä, muut säädöt yritys tekee etänä.

– Tämä on asiakkaan kannalta todella huoleton järjestelmä. Tommin ei tarvitse vaihtaa tai seurata mitään, vaan tieto kaikista hälytyksistä tulee meille. Toimistolla katsotaan, tarvitseeko lähteä käymään paikan päällä. Vielä ei ole tarvinnut kertaakaan, Juhani Rinne sanoo.

– Minun tarvitsee tilata säiliön tyhjennys noin vuoden välein. Myös säiliön täyttöaste nähdään tietokoneen kautta. Tämä on hyvin yksinkertainen järjestelmä, Suominen kehuu.

Pipelife Finland Oy on LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat ympäristötuotteiden lisäksi muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaustuotteet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.