Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”4Business toimitti juuri sen, mitä lupasikin”

Kun Mediq Suomi Oy muutti uusiin toimitiloihin, päivitystä haluttiin myös tilojen esitystekniikkaan. Esitystekniikan päivittämisen toteutti 4Business Oy, joka tarjoaa älykkäitä ja räätälöityjä ratkaisuja esimerkiksi monitilatoimistoihin, valvomoihin ja neuvottelutiloihin. Mediq on tyytyväinen yhteistyöhön, joka oli sujuvaa alusta alkaen.

Mediq Suomi Oy on osa Mediq-konsernia, joka tarjoaa muun muassa terveydenhuoltoalan tarvikkeita, palveluja ja koulutusta. 4Business Oy:n kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta toimitilojen esitystekniikka saatiin remontin yhteydessä päivitettyä halutun kaltaiseksi.

– Olemme niin tyytyväisiä 4Business Oy:n toimintaan, että suostuimme tällaiseen referenssivideoon, vaikkei tämä helppoa olekaan, Mediq Suomi Oy:n IT-päällikkö Juhana Karjalainen sanoo.

Viihtyisät tilat henkilöstölle ja vierailijoille

– Halusimme päivittää kokoushuoneiden ja taukotilojen esitystekniikan hyviin, toimiviin ja yksinkertaisiin järjestelmiin. 4Business tarjosi innovatiivisia ratkaisuja, ja sitä kautta tuntui luontevalta lähteä yhteistyöhön heidän kanssaan, Karjalainen kertoo.

” 4Business toimitti juuri sen, mitä lupasivat ja mistä oltiin sovittu.”

Mediq Suomen nykyisissä toimitiloissa on kuusi kokoushuonetta, joihin kaikkiin 4Business suunnitteli ja teki esitystekniikkaan liittyvät ratkaisut. Sen lisäksi kahvitaukotila Piazzaan toteutettiin videoseinäratkaisu.

– Halusimme viihtyisät toimitilat sekä henkilöstölle että myöskin ulkopuolisille vieraille. 4Business toimitti juuri sen, mitä lupasivat ja mistä oltiin sovittu, Karjalainen kiittää.

Helpotusta koordinoivaan rooliin

Haastavaa yhteistyön aikana oli se, että käynnissä oli samanaikainen remontti uusissa tiloissa. 4Business Oy:n toiminta tuotti erityistä tyytyväisyyttä, kun heidän taholtaan oltiin yhteydessä esimerkiksi työmaan projektipäällikköön, sisustussuunnittelijaan ja sähkömieheen.

– Heidän ansiostaan meidän koordinoiva roolimme oli helpompi. Olemme heidän toimintaansa erittäin tyytyväisiä, ja projekti meni kaikin puolin nappiin, Karjalainen kiteyttää.

4Business on suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa modernit kiinteistöautomaation ja esitystekniikan ratkaisut toimitiloihin ja koteihin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.