Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VR Group sai kokoustiloihinsa nykyaikaiset ja helppokäyttöiset AV-laitteet 4Businessilta

VR Groupin yhteisistä IT-palveluista vastaava Kari Luukkonen on ollut tyytyväinen 4Businessin kanssa tehtyyn yhteistyöhön. 4Business suunnitteli ja toteutti VR Groupin uuteen pääkonttoriin rakennettuihin, noin sataan kokoustilaan AV-laitteistot. VR Groupin tavoite saada nykyaikaiset ja helppokäyttöiset AV-laitteet toteutui yhteistyön myötä.

Entisen Ylen Ison Pajan tiloihin vuonna 2018 muuttanut VR Group halusi uusiin kokous- ja neuvottelutiloihinsa nykyaikaiset, yhteneväiset ja helppokäyttöiset AV-laitteistot. Yhteistyökumppaniksi valikoitui 4Business, joka hyvin sujuneen suunnitteluvaiheen jälkeen toimitti VR Groupin sataan erikokoiseen neuvottelutilaan Samsungin näytöt ja Genelecin kaiuttimet, varattaviin tiloihin Taitorin varausjärjestelmät sekä isompiin neuvottelutiloihin Polycomin videoneuvottelulaitteet.

– Yhteistyö on täyttänyt meidän odotuksemme 4Businessin ammattitaidosta ja laadusta, VR Groupin Head of Shared IT Services Kari Luukkonen vakuuttaa.

”Joustavaa ja ammattitaitoista”

“Heillä on kova tahto aina ratkaista kaikki meidän haasteemme ja ratkaisut löytyvätkin nopeasti. Heillä on äärimmäisen kova tahto palvella ja hoitaa työnsä.”

Ennen kuin VR Group siirsi pääkonttorinsa Isoon Pajaan, kaikki tilat remontoitiin perusteellisesti.

– Tilat oltiin vedetty ihan betonille. Kaikki suunniteltiin siis alusta alkaen, joten isoin työ yhteistyössämme oli melkein vuoden kestänyt suunnitteluvaihe. Aluksi piti suunnitella miten kaapelit ja sähköt vedetään ja sen jälkeen suunniteltiin kalustofirman kanssa kalusteet. 4Businessin Tuomas Immonen teki siinä suurimman työn. Hyvän suunnittelun vuoksi tekeminen onkin ollut helppoa, Luukkonen korostaa.

Luukkosen mukaan asennukset sujuivat myös aikataulussa ja jälki on ollut hyvää. 4Businessin ammattitaito ja joustavuus ovat tulleet esille suunnitteluvaiheen jälkeenkin.

– Aina, kun olemme tarvinneet apua, olemme saaneet sitä nopeasti. Heillä on kova tahto aina ratkaista kaikki meidän haasteemme ja ratkaisut löytyvätkin nopeasti. Heillä on äärimmäisen kova tahto palvella ja hoitaa työnsä. Heidän kanssaan on myös ollut helppo kommunikoida, Luukkonen perustelee.

”4Businessilla kyvykkyys toteuttaa niin pienet kuin suuretkin projektit”

Yhteistyön konkreettisimmat hyödyt ovat nousseet esiin neuvottelujen pitämisen yhteydessä.

– Meillä oli vanhassakin pääkonttorissa videoneuvottelulaitteita, mutta iso osa niistä oli käyttämättä. Niitä ei yksinkertaisesti osattu käyttää. Nyt tilanne on ihan toinen ja olemme esimerkiksi laatineet yhdessä 4Businessin kanssa käyttöohjeita eritasoisia käyttäjiä ajatellen. Tyytyväisyys laitteisiin onkin parantunut, Luukkonen selvittää.

Luukkonen voi suositella 4Businessia niin isompiin kuin pienempiinkin projekteihin.

– Oli kyseessä pienempi tai isompi firma, yksi neukkari tai, kuten meillä, 100 neukkaria, on heillä kyvykkyyttä toteuttaa työt. Lopputulos on meillä ollut todella hieno, Luukkonen päättää.

4Business on suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa modernit kiinteistöautomaation ja esitystekniikan ratkaisut toimitiloihin ja koteihin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi