Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Lämmitysjärjestelmien terveystarkastuksista tietoa toimenpiteiden tueksi

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Siltamäen Huolto on perinteinen aluehuoltoyhtiö, joka toimii Helsingissä Siltamäen alueella. Yhtiö huoltaa ja isännöi kuutta taloyhtiötä, 850 asuntoa sekä yhtä ostoskeskusta. Aavatin kanssa yhtiö tekee monipuolista yhteistyötä talotekniikkaan liittyvien asioiden ympärillä.

Siltamäen Huollon omistavat sen huoltamat ja isännöimät asunto-osakeyhtiöt. Yhteistyö Aavatin ja Siltamäen Huollon välillä alkoi reilut puoli vuotta sitten yhden huollettavan kiinteistön lämmitysjärjestelmän perussäätöjen suunnittelutyöstä. Aavatista vinkkasi Siltamäen Huollon toinen yhteistyökumppani, kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuteen keskittyvä Ouman.

“Olemme aina saaneet tarvittavat tiedot ja selvitykset. Me arvioimme, onko heidän tekemänsä ehdotus meille sopiva. Raportit ovat myös erittäin hyviä työkaluja taloyhtiöiden hallituksien päätöksentekoon.”

– Lämmitysjärjestelmälle piti tehdä perussäätö ja sen suunnittelutyötä varten Ouman vinkkasi Aavatista. Sen jälkeen olemme tehneet yhtiöihin yhteistyössä Aavatin kanssa muun muassa lämmitysjärjestelmien terveystarkastuksia sekä muita talotekniikkaan liittyviä töitä, kertoo Siltamäen Huollon tekninen isännöitsijä Janne Koponen.

– Yhteistyön jatkuvuus perustuu paljon henkilökemioihin sekä siihen, että asiat tehdään sovitusti. Meillä on toiminut homma heidän henkilöstönsä kanssa sen verran hyvin, että yhteistyötä on kannattanut jatkaa, Koponen sanoo.

Lämmitysjärjestelmien terveystarkastuksista tietoa toimenpiteiden tueksi

Useampaan Siltamäen Huollon kohteeseen on Aavatin toimesta tehty lämmitysjärjestelmän terveystarkastus. Lämmitysjärjestelmien terveystarkastuksien yhteydessä on aina tarkistettu lämmitysjärjestelmän ikä, kunto sekä yleinen toimivuus.

– Tarkastuksen yhteydessä voidaan tarkistaa muun muassa se, vastaavatko huonelämpötilat sitä, mitä järjestelmä antaa olettaa. Tarkastusten avulla on tarkoitus saada aikaan myös säästöjä. Aavat antaa meille aina raportin tarkastuksen pohjalta, joissa on myös heidän ehdotuksensa mahdollisista toimenpiteistä, Koponen avaa.

– Olemme aina saaneet tarvittavat tiedot ja selvitykset. Me arvioimme, onko heidän tekemänsä ehdotus meille sopiva. Raportit ovat myös erittäin hyviä työkaluja taloyhtiöiden hallituksien päätöksentekoon, Koponen kuvailee.

Sovitut asiat on hoidettu sovitussa aikataulussa

Yhteistyö Aavatin kanssa on sujunut Koposen mukaan kokonaisuudessaan hyvin. Aavatin kertaluontoisesta käynnistä on apua aina pitkälle eteenpäin. Tehdyistä terveystarkastuksista saadun tiedon pohjalta ollaan tiettyjä taloteknisiä asioita pystytty viemään eteenpäin faktapohjaisesti.

– Säästöjen suuruutta pääsemme laskemaan tulevaisuudessa, kun tehtyjen toimenpiteiden vaikutukset alkavat näkyä, Koponen summaa.

– Yhteistyö on toiminut oikein hyvin. Olemme saaneet sen, mitä olemme pyytäneet. Aavatilla on mutkaton tapa toimia ja sovitut asiat on hoidettu sovitussa aikataulussa. Voin suositella heidän palveluitaan!

Aavat tekee lämmitysjärjestelmien terveystarkastuksia, tuoden samalla lämmityskustannusten säästöjä hukatun energian osuuden poistuessa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi