Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Sähköinen ajopäiväkirja helpottaa niin kuljettajan kuin työnantajan arkea

Turvallisuuspalveluita tarjoava Sector Alarm käyttää autoissaan sähköistä ABAX Triplog -ajopäiväkirjaa. Sähköisen ajopäiväkirjan lisäksi Triplogin kautta autot voidaan autot paikantaa. Kokonaisuus on hyvin helppokäyttöinen.

Sector Alarm tarjoaa turvallisuuspalveluita pääasiassa kotitalouksille sekä pienille yrityksille. Yritys toimii kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

– Asiakastyytyväisyys on meillä kaiken a ja o. Sitä mitataan säännöllisesti. Uskomme, että asiakas voi olla tyytyväinen vain siinä tapauksessa, kun työntekijät ovat tyytyväisiä. Työntekijät ovat puolestaan tyytyväisiä silloin, kun laitteet ja välineet toimivat ja kaikki muukin on kunnossa, kertoo Sector Alarmin operatiivinen johtaja Anssi Mäkitalo.

Sähköinen ajopäiväkirja ja paikannus samassa paketissa

Sector Alarm otti ABAX Triplogin käyttöönsä vuonna 2016. ABAXin edustaja otti Sector Alarmiin yhteyttä ja kertoi Triplogista sekä sen toimintaperiaatteista. Ennen ostopäätöstä Sector Alarm sai mahdollisuuden testata Triplogia. Triplog oli aiemmin otettu käyttöön jo kahdessa muussa Sector Alarmin toimintamaassa, Ruotsissa ja Norjassa.

“Voisin ehdottomasti suositella Triplogia oikeastaan kelle tahansa, jonka täytyy pitää ajopäiväkirjaa ja joka tarvitsee helppoa sekä yksinkertaista järjestelmää.”

– Testauksen aikana sain kuulla myös muista toimintamaistamme hyviä kokemuksia palvelusta ja sen toimivuudesta, Mäkitalo muistelee.

– Meillä on kuljettajia, joilla on käyttöautoetu. He tarvitsevat ajopäiväkirjan sen vuoksi, että pystymme erottelemaan yksityisajot ja työajot. Tuotantoautoissa meille on ihan turvallisuussyistä tärkeää tietää, missä auto on, Mäkitalo kertoo.

”Parasta Triplogissa on se, että sitä on helppo käyttää”

Käytännössä Sector Alarmin autoihin on tuulilaseihin liimattu pieni laite, joka dokumentoi matkat GPS-paikannuksella. Kuljettaja pystyy mobiiliapplikaation kautta valitsemaan, onko kyseinen ajo työajoa vai ei. Toimistolta käsin autoja voidaan paikantaa ja tietoja lisätä verkkosovelluksen avulla.

– Parasta Triplogissa on se, että sitä on helppo käyttää, eikä kenenkään tarvitse jännittää sen käyttöä. Se on helppo saada päälle ja pois. Myös raportit saa kätevästi ulos, Mäkitalo kuvailee.

– Voisin ehdottomasti suositella Triplogia oikeastaan kelle tahansa, jonka täytyy pitää ajopäiväkirjaa ja joka tarvitsee helppoa sekä yksinkertaista järjestelmää. Moneen muuhun toimijaan verrattuna ABAXin järjestelmään ei ole tungettu mitään turhaa, vaan se palvelee juuri siinä tarkoituksessa, mihin se on tehty, Mäkitalo toteaa.

ABAX myy ja kehittää ratkaisuja ajoneuvonpaikannukseen ja kalustonhallintaan.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.