Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Sähköisen ajopäiväkirjan käyttö säästää aikaa ja rahaa

Ilmanvaihtoalan yritys IV-Metropolin autoissa on käytössä ABAX Finland Oy:n sähköinen ajopäiväkirja. IV-Metropolin toimitusjohtajalla Lauri Kosusella ei ole aikaa ja rahaa säästävästä Triplog-ajopäiväkirjasta pahaa sanottavaa.

IV-Metropoli tekee ilmanvaihtokanavien puhdistuksia, huoltoja ja IV-koneiden korjauksia. Ajopäiväkirjan pitäminen on yritykselle verotuksen vuoksi välttämätöntä. Manuaalisesta ajopäiväkirjan täyttämisestä luopuminen oli Kosusen mukaan hyvä päätös.

– Ennen työntekijämme täyttivät ajopäiväkirjat itse, mutta täyttö ei aina ollut vaatimusten mukaista. Miettiessämme ratkaisua törmäsimme ABAXiin, joka oli meihin yhteydessä jätettyämme heille yhteydenottopyynnön, Kosunen kertoo.

Asennus on yksinkertaista

– Triplog-ajopäiväkirja tuottaa automaattisesti verottajan kelpuuttamaa ajopäiväkirjaa. Sähköisen ajopäiväkirjan käyttö poistaa meiltä käytännössä kokonaan kirjanpidon ja manuaalisen työn. Yksinkertaisesta sähköisestä järjestelmästä näkee, missä autot ovat liikkuneet, Kosunen mainitsee.

“Sähköisen ajopäiväkirjan käyttö poistaa meiltä käytännössä kokonaan kirjanpidon ja manuaalisen työn.”

Kosusen mukaan ajopäiväkirjan raportteja on helppo tulkita. Sähköisestä järjestelmästä voi itse hakea haluamansa raportin esimerkiksi kellonajan perusteella. Lisäksi ajopäiväkirja on helppo asentaa.

– Meillä on tällä hetkellä käytössä kaksi autoa. ABAXin henkilökunta asensi ajopäiväkirjan toiseen autoon noin 5–10 minuutissa. Toiseen autoon asensin laitteen itse, eikä siinä mennyt sen kauempaa, Kosunen kuvailee.

Sähköiseen järjestelmään siirtymisestä paljon hyötyä

Kosunen voisi suositella Triplog-ajopäiväkirjaa myös muille, etenkin paljon autolla liikkuville yrittäjille. Hänen mukaansa sähköiseen järjestelmään siirtymisestä on ollut todella paljon hyötyä.

– Triplog on säästänyt työaikaa, polttoainekustannuksia sekä raportointiin kuluvaa aikaa. Järjestelmän ansiosta on vuodessa tullut satoja euroja säästöjä, Kosunen toteaa.

ABAX myy ja kehittää ratkaisuja ajoneuvonpaikannukseen ja kalustonhallintaan.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.