Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Pihapelejä pelataan ympäri vuoden

Joni Mourujärvi asuu perheensä kanssa Kuusamossa. Perhe hankki Aconilta jääkiekkomaalin, suojaverkon, maalivahdin, vetoalustan sekä kiekkoja. Tuotteet ovat päivittäisessä käytössä niin talvella kuin kesälläkin.

Perheeseen kuuluvat Jonin ja hänen vaimonsa lisäksi 9-vuotias tytär sekä 6-vuotias poika. Molemmat lapset tykkäävät liikunnasta – toinen pelaa jääkiekkoa, toinen salibandya.

– Kun poikamme täytti 5 vuotta, niin hankimme hänelle syntymäpäivälahjaksi jääkiekkomaalin, suojaverkon, maalivahdin, vetoalustan sekä kiekkoja, Joni summaa.

“Tuotteet soveltuvat erinomaisesti siihen käyttöön, mihin ne on tarkoitettu.”

– Aconin tuotteet olivat laadukkaan oloisia. Ovathan ne ehkä hinnaltaan kilpailijoiden tuotteita kalliimpia, mutta olemme kyllä ainakin toistaiseksi olleet tyytyväisiä hankintoihimme.

Päivittäistä käyttöä kesät talvet

Maali ja muut jääkiekkotarvikkeet ovat kovassa, lähes päivittäisessä käytössä. Pihalla pelataan ympäri vuoden kaikkina vuodenaikoina, kesällä pallolla ja talvella kiekolla.

– Vaikka talvella olemme päässeet tuonne kaukalolle luistelemaan, niin siitä huolimatta on pihapelejä hakattu vielä tässä kotonakin, Joni naurahtaa.

– Tuotteet soveltuvat erinomaisesti siihen käyttöön, mihin ne on tarkoitettu, hän toteaa.

Kestävät ja laadukkaat tuotteet

Nyt noin vuoden käytössä olleet tuotteet ovat kestäneet käyttöä hyvin. Perhe on ollut tyytyväinen ja Aconin ansaitsema kokonaisarvosana asteikolla 1-10 olisikin Jonin mukaan 9,5. Hän on suositellut Aconia myös tuttavilleen.

– Nyt kun tuotteet ovat vuoden päivät tuossa olleet, niin eipä niissä ole oikein mitään jälkeä. Kiekon jälkiä tietenkin tulee, mutta pitäähän sen näkyäkin, että maali on ollut käytössä, Joni sanoo.

– Voin suositella ja olenkin jo suositellut Aconia tässä talven aikana, kun moni on kysynyt, mistä me olemme nämä hankkineet, Joni summaa.

Acon tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita ja innovatiivisia, toimintaan aktivoivia vapaa-ajantuotteita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.