Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä sujuvoittaa arkea

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Maalausliike Mika Aaltonen Oy tekee maalausalan töitä Turun alueella. Erityisesti saneerauskohteisiin erikoistuneella yrityksellä on käytössä Admicom Finland Oy:n Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä. Mika Aaltosen mukaan kokonaisvaltaisen palvelun käyttö säästää työntekijöiden aikaa.

Noin 30 henkilöä työllistävän maalausliikkeen asiakkaista valtaosa on Turun seudulla toimivia rakennusliikkeitä. Maalausliike Mika Aaltonen päätyi Admicomin asiakkaaksi, kun yrityksen taloushallinnon tehostaminen tuli ajankohtaiseksi. Aaltosen mukaan yrityksen työntekijät ovat tyytyväisiä Adminet-palveluun.

– Järjestelmä toimii erittäin hyvin, enkä ole kuullut siitä yhtäkään moitetta, Aaltonen toteaa.

Yksi järjestelmä hoitaa monta tehtävää

– Yhteistyökumppanin valintaan vaikutti se, että Adminet-järjestelmä tuntui helppokäyttöiseltä. Syntyi usko siitä, että esimerkiksi työntekijät kyllä oppisivat tekemään tuntikirjauksensa sähköisesti, Aaltonen pohtii.

“Adminetin käyttö on selkeästi tehostanut ajankäyttöä.”

Nykyään Maalausliike Mika Aaltosen taloushallinto, projektit ja seuranta hoidetaan Adminetin kautta. Esimerkiksi palkanmaksut ja laskutuksen voi järjestää yhden ohjelman avulla. Myös kirjanpitopalvelut on hankittu Admicom Finland Oy:ltä. Aaltonen pitää etenkin työtuntien kirjausominaisuutta toimivana.

– Ennen Adminetin käyttöönottoa käytössämme oli paperiset tuntikirjauslaput. Silloin arkiseen tekemiseen kului paljon enemmän toimistoaikaa. Adminetin käyttö on selkeästi tehostanut ajankäyttöä, Aaltonen kertoo.

Paperittoman järjestelmän sähköinen dokumentinhallinta helpottaa tiedonkulkua. Järjestelmästä löytyy työkaluja muun muassa ostotarjouspyyntöihin, laskutukseen, varastonhallintaan, automaattiseen raportointiin ja tuotannonohjauksen tehtäviin.

Kaikki toimii niin kuin pitääkin

Aaltosen mukaan Adminet-järjestelmän käyttö on helppoa ja sujuvaa. Myös yhteistyö Admicomin kanssa on ollut ongelmatonta.

– Suosittelisin ja olen suositellutkin palvelua muille yrityksille sen toimivuuden vuoksi. Adminetistä saamme tarvitsemamme toiminnot helposti, Aaltonen tiivistää.

Admicom on rakentamisen, teollisuuden ja talotekniikan ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa myös konsultointi-, koulutus-, sekä tilitoimistopalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi