Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Joustava järjestelmä yhtenäistää toimintoja

Kun Business Tampere uudisti yhtiörakennettaan, toimintoja yhtenäistäville ja helpottaville järjestelmille tuli tarve. Ratkaisuja tarjosi Admincontrol Finland Oy, jonka helppokäyttöiset, verkkopohjaiset ratkaisut tukevat materiaalien turvallisessa hallinnassa ja jakamisessa.

Business Tampereen yhtiörakenteen muutoksen seurauksena muun muassa matkailun ja markkinoinnin toiminnot tytäryhtiöitettiin omaksi yksikökseen. Uusien toimijoiden, kuten uuden hallituksen ja johtoryhmän, kokousjärjestelmiä haluttiin yhtenäistää.

– Päädyimme yhteen, yhteiseen järjestelmään. Olemme käyttäneet Admincontrolia nyt vuoden ajan molemmissa yhtiöissämme, Business Tampereen ja Visit Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen kertoo.

Monipuolisuus tuottaa tyytyväisyyttä

Admincontrolin pyrkimyksenä on helpottaa kokoustyöskentelyä ja dokumenttien hallintaa verkkopohjaisten ratkaisujensa avulla. Järjestelmän käyttöönotto yhtenäistää ja helpottaa, mitä materiaalien välittämiseen ja työstämiseen tulee.

“Järjestelmä on monipuolinen ja mukautuva, ja se helpottaa asioihin perehtymistä.”

– Admincontrolissa kokouskirja on helppo työstää yhdeksi yhtenäiseksi dokumentiksi, ja siihen on mahdollista tehdä myös omia muistiinpanoja. Asiakirjoja on mahdollisuus muokata ja työstää myös erikseen, Airaksinen sanoo.

– Järjestelmä on monipuolinen ja mukautuva, ja se helpottaa asioihin perehtymistä. Olemme olleet siihen todella tyytyväisiä, Airaksinen sanoo.

Järjestelmä tukee muutoksissa

Monipuolisuutensa ansiosta Admincontrolin palvelu sopii kaikille yrityksille koosta tai luonteesta riippumatta. Joustava järjestelmä on optimaalinen myös kasvuvaiheissa ja muissa muutostilanteissa, joissa se tukee yrityksen toimintoja.

– Suosittelen Admincontrolia oman kokemukseni perusteella. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja joustava, Airaksinen kiittää.

Admincontrol tarjoaa verkkopohjaisia ratkaisuja sensitiivisen materiaalin jakamiseen turvallisesti. Yrityksen palveluja käytetään muun muassa hallitustyöskentelyssä, due-diligence –projekteissa ja listautumisissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi