Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Laatu on ollut hyvää ja toimitukset ennustettavia”

Aikolon toimittaa valaisinvalmistaja Innojokille erilaisia tyhjiö- ja lämpömuovattavia muoviosia, kuten esimerkiksi valaisinkupuja ja varjostimia. Toteutuksen ja toimituksen lisäksi Aikolon on aina tarvittaessa mukana myös osien suunnittelussa. Innojok arvostaa Aikolonin laatua sekä hyvää toimitusvarmuutta nopeillakin aikatauluilla.

Monet tuntevat Innojokin ja Innojokin valaisimet paremmin yrityksen Innolux-tuotemerkistä. Yksi esimerkki Innoluxin tunnetuimmista valaisimista on klassikkovalaisin Lokki, joka on yksi Suomen suosituimmista valaisimista.

– Asiakkaitamme ovat sadat jälleenmyyjät ympäri Suomen ja maailman yhteensä 20 maassa, summaa Innojokin tuotekehityspäällikkö Joel Klemetti.

Arvokasta apua tuotekehitykseen

“Olemme olleet tyytyväisiä, sillä laatu on ollut hyvää ja toimitukset ennustettavia.”

Pari vuotta sitten Innojokin tuotantoon tuli yhdellä kertaa isompi erä valaisimia, joita varten kilpailutettiin muoviosien toimittaja. Kilpailutuksen perusteella Innojok päätyi valitsemaan yhteistyökumppanikseen Aikolonin.

– Aikolon on meidän suurin tyhjiö- ja lämpömuovattavien muoviosien toimittajamme. Heiltä tulee valaisimiimme paljon valaisinkupuja ja varjostimia. Olemme olleet tyytyväisiä, sillä laatu on ollut hyvää ja toimitukset ennustettavia, Klemetti kertoo.

– Tuotekehityksen suhteen yhteistyö on ollut jouhevaa ja mutkatonta. Uusia tuotteita kehittäessä on arvokasta, että alkuvaiheessa voi ottaa puhelun alihankkijalle ja kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Voi esimerkiksi selvittää, että mitä joku suunnittelupöydällä oleva asia tarkoittaisi käytännössä siellä tuotannossa, Klemetti jatkaa.

Nopeaa ja varmaa toimintaa

Erityistä kiitosta Aikolon saa Klemetiltä nopeudestaan. Hyvänä esimerkkinä tästä toimivat syksyn 2018 Habitare-sisustusmessut, missä Innojokilla oli esillä uusia tuotteita. Vielä pari viikkoa ennen messuja Innojokilla ei ollut muoviosia uusiin valaisimiin. Aikolon teki muotin ja tarvittavat valaisinkuvut todella nopeasti.

– Sen ansiosta saimme messuille hyvät, lähes tuotantokappaleet näytille. He vastasivat nopeaan tarpeeseemme niin, että saimme tavaran ajoissa. Vielä viimeisenä iltana ennen messuja minä olin valaisimia rakentelemassa, mutta näytille ne silti saatiin, Klemetti kiittelee.

– Tämän tyyppiset alihankkijat ovat kyllä kullanarvoisia. Sekä tuotekehityksen että ostajan kannalta on tärkeää, että on tällaisia alihankkijoita, joiden laatu ja toimitusvarmuus ovat hyvät, Klemetti kuvailee.

Aikolon Oy on muovimateriaalien ja muovin työstön ammattilainen. Yritys toimii Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Palveluihin kuuluvat muovien monipuoliset työstöpalvelut sekä laaja materiaalivalikoima. Aikolonin osaaminen on asiakkaan käytettävissä aina tuotteiden suunnitteluvaiheesta alkaen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi