Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Aino Health Manager tehostaa työkykyjohtamista

DNA:lla käytetään Aino Health Management Oy:n Health Manager – ohjelmistoa. Sen avulla muun muassa seurataan työntekijöiden sairauspoissaoloja ja ylitöitä. DNA:n työhyvinvointipäällikkönä työskentelevä Heidi Antman on tyytyväinen ohjelmistoon, jonka hän kertoo helpottavan arkea.

Aino Health Management pyrkii auttamaan organisaatioita työkykyjohtamisessa. Yrityksen tarjoamien ratkaisujen avulla organisaatiot voivat kasvattaa tuottavuutta, kun esimerkiksi sairaspoissaolojen seuranta tehostuu. Aino Health Managementin ja DNA Oyj:n välinen yhteistyö on kestänyt reilun vuoden.

– DNA haluaa olla työkykyjohtamisessa edelläkävijä. Siksi käytämme Aino Health Managementin ohjelmistoa varhaisen välittämisen työkaluna, Antman kertoo.

Poissaolojen ja ylitöiden seuranta on helppoa

– Työhyvinvointi on meille erittäin tärkeää, koska hyvinvoivat työntekijät ovat onnellisia ja tuotteliaita. Varhainen välittäminen on tuen malli, jossa me lupaamme työntekijöillemme seurata ja tukea heidän hyvinvointiaan, Antman kuvailee.

“Ohjelmisto helpottaa henkilöstöhallinnan ja esimiesten työtä.”

Aino Health Managerin avulla seurataan DNA:n työntekijöiden sairaspoissaoloja ja ylitöitä. Ohjelmisto lähettää automaattisesti viestin työntekijälle ja hänen esimiehelleen, kun tietty sairaspoissalojen määrä tulee täyteen. Silloin DNA:lla järjestetään esimiehen ja työntekijän välinen keskustelu.

– Ohjelmisto helpottaa henkilöstöhallinnan ja esimiesten työtä. Se lupaa työntekijöille standardoidun keskustelun, ja ohjelmistoon voidaan räätälöidä meille tärkeitä toimintoja, Antman mainitsee.

Ohjelmisto täyttää tietosuojastandardit

DNA:lla on tiukat tietosuojastandardit, joihin Aino Health Manager pystyy vastaamaan. Luottamukselliset tiedot on Antmanin mielestä kätevä säilyttää turvallisessa järjestelmässä. Lisäksi ohjelmistosta on Antmanin mukaan saatu DNA:lla paljon apua työkykyjohtamiseen.

– Ohjelmistosta näkee helposti työntekijän koko poissaolohistorian, minkä vuoksi esimiehet osaavat kysyä oikealla hetkellä, onko työntekijällä kaikki hyvin, Antman tiivistää.

Aino Health auttaa organisaatioita menestymään työkykyjohtamisessa. Aino Health käsittää koko työkykyjohtamisen, terveysjohtamisen, työterveyshuollon ja työturvallisuuden arvoketjun ja niihin liittyvät palvelut, prosessit ja menettelytavat.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi