TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Martti Salonen: ”On ilo olla tässä firmassa töissä”

Martti Salonen työskentelee Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:ssä kiinteistönhoitajana ja työsuojeluvaltuutettuna. Hän on ollut talossa vuodesta 1982 asti ja viihtynyt hyvin. Parasta työssä on sen vaihtelevuus sekä sosiaalisuus.

“Työntekijöistä pidetään kyllä hyvää huolta, ja on ilo olla tässä firmassa töissä.”

Akseli Kiinteistöpalvelut on melko suuri, noin sadan hengen kiinteistönhuoltoyritys. Kiinteistönhoitaja ja työsuojeluvaltuutettu Martti Salonen asuu Varissuolla ja hänen pääasiallinen työskentelyalueensa on Varissuon lähiö. Sen lisäksi hän liikkuu aina tarvittaessa myös muuallekin. Työpäivät täyttyvät erilaisista konetöistä sekä kausiluontoisista tehtävistä ruohonleikkuusta aurauksiin.
– Olen ollut talossa pitkään, vuodesta 1982 alkaen. Tänä vuonna tulee täyteen 35 vuotta, Martti laskeskelee.

Vaihteleva ja monipuolinen työ

Kuten Martin pitkä ura jo itsessään kertoo, on mies viihtynyt työssään hyvin. Työn monipuolisuus ja vaihtelevuus ovat niitä asioita, joista Martti nauttii. Vaikka päivittäiset perusrutiinit ovat joka aamu selvillä, voi päivän aikana silti tulla vastaan lähes mitä vaan. Parasta työssä on sen sosiaalisuus ja ihmisten kanssa tekemisissä oleminen.

– On ihan kiva, ettei aina tiedä, mitä päivä pitää sisällään. Jos joka päivä olisi aina samat hommat, niin voisi se olla tylsää, Martti toteaa.

– Työ on vaihtelevaa ja saa olla ulkotöissä. Palkka on kohtalainen ja työympäristö on hyvä. Hyvää työympäristöä ei varmaan voi liikaa korostaa, hän kertoo.

”Työntekijöistä pidetään kyllä hyvää huolta”

Työympäristöstä tekevät hyvän muun muassa hyvät työkaverit. Työntekijöistä pidetään työnantajan ja esimiesten toimesta hyvää huolta. Terveydenhuoltopalvelut ovat kattavat, ja työntekijöiden jaksamisesta huolehditaan esimerkiksi yhteisten liikuntaryhmien ja liikuntaseteleiden avulla.

– Työporukka on mukavaa, ja osan kanssa vietämme joskus vapaa-aikaakin, Martti sanoo.

– Meillä järjestetään monen näköisiä reissuja ja juhlia. Käymme myös katsomassa matseja. Erilaista TYHY-toimintaa on paljon. Työntekijöistä pidetään kyllä hyvää huolta, ja on ilo olla tässä firmassa töissä, Martti päättää.

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy on vahva turkulainen kiinteistöpalvelujen monialayritys. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat kiinteistöjen hoito, siivous, talotekniikka, kiinteistöautomaatio ja jätehuolto.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi