Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Lisää asuinneliöitä ja elämänlaatua terassilasituksilla

Kuopiolainen vakuutusasiamies Janne Smolander päätyi lasittamaan talonsa Alutecin terassilaseilla. Asennuksen hoiti AJ-Lasitus Oy. Lasituksen myötä aikaisemmin pelkkänä varastona toiminut terassi on saanut lisää käyttökuukausia.

Kuopion Kurkimäessä asuu viisihenkinen perhe, jonka vapaa-ajan vietto on siirtynyt kotitalon nykyään monikäyttöiselle takaterassille. Perhe on viettänyt terassilla huomattavasti enemmän aikaa AJ-Lasituksen suorittaman lasiasennuksen jälkeen.

– Varsinkin viime kesän ollessa koleahko, oli uusi terassimme kovassa käytössä. Aina kun tulimme töistä kotiin, menimme suoraan terassille viettämään iltaa.

“Rouvan kanssa olemme monta kertaa miettineet, että olipa tämä terassilasitusten hankinta hieno asia.”

Ammattitaitoinen myyjä auttoi ymmärtämään tarpeet

Smolander kertoo vertailleensa muitakin lasituksen tarjoajia, mutta AJ-Lasituksen ja Alutecin valinnassa painoi eniten myyntiedustajan ammattitaito sekä ymmärrys perheen tarpeista terassilasien suhteen.

– Minulla oli omanlaisia ajatuksia siitä, miten terassin lasitus tulisi ratkaista. Tavattuani AJ-Lasituksen myyntiedustajan, oli ensimmäisen 20 minuutin jälkeen selvää, että heidän ratkaisunsa tulisi olemaan lopputuloksen kannalta paras.

Lasitetun terassin lasit saa halutessaan täysin auki, joten esimerkiksi polttopuita pystyy kuljettamaan terassille sen jokaiselta puolelta.

– Talvella kun sataa lunta, voi terassilta käydä sukkasillaan hakemassa puita lämmitykseen, eikä terassia tarvitse puhdistaa lumesta. Tällaisia asioita ei aikaisemmin tullut ajatelleeksi, Smolander toteaa.

Monta mukavaa hetkeä olisi jäänyt viettämättä ilman terassilasituksia

AJ-Lasitusta ja Alutecin tuotteita on Smolanderin mukaan erittäin helppo suositella. Alutecin lasit ovat käyttömukavuudeltaan erinomaiset ja kestävät kovempaakin käyttöä – lapsetkin ovat testanneet lasien kestävyyden frisbeekiekkojen osuessa leikkien tiimellyksessä terassilaseihin.

– Olemme erittäin tyytyväisiä asiakkaita. Rouvan kanssa olemme monta kertaa miettineet, että olipa tämä terassilasitusten hankinta hieno asia. Monta mukavaa hetkeä olisi jäänyt ilman niitä viettämättä, Smolander kehuu lopuksi.

Alutec tarjoaa suomalaista alumiini- ja lasirakentamista ympäri Suomen. He toimittavat mm. parveketuotteita, terassilasieja, alumiiniovia ja -ikkunoita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi