Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Fiksuja ratkaisuja ja kulujen optimointia

Laajis Oy on Jyväskylän Laajavuoressa sijaitseva aktiivisen ihmisen huvipuisto, joka liikuttaa ihmisiä ulkoilmassa. Yritys tarjoaa toimintaa vuodenajasta riippumatta: aktiviteetteja on tarjolla hiihtokoulusta lasketteluun ja frisbeegolfista seikkailuratoihin. Laajis harjoittaa Jyväskylän Energian kanssa yhteistyötä, josta hyötyvät molemmat osapuolet.

Jyväskylän Energian ja Laajiksen asiakkuus käsittää sähkön, veden ja kaukolämmön toimittamisen. Tämän lisäksi energia-alan yritys toimittaa Laajikseen myös asiakkaita, kuten Laajiksen toimitusjohtaja Lasse Niivuori asian ilmaisee.

– Jyväskylän Energialla on Keski-Suomen alueella aktiivinen asiakaskunta, ja meillä on yhteinen intressi tarjota heille elämyksiä. Järjestämme Jyväskylän Energian kanta- asiakkaille esimerkiksi erilaisia tapahtumapäiviä ulkoilmahuvipuistossamme, Niivuori selventää.

Markkinointiyhteistyö palvelee kaikkien tarkoitusta

– Se, että olemme alkaneet nitomaan perinteisen kumppanuuden päälle muitakin yhteistyökuvioita, on hyödyttänyt ja palvellut kaikkien tarkoitusta. Jyväskylän Energialla on ollut tarjota meille fiksuja ratkaisuja, Niivuori sanoo.

“Jyväskylän Energialla on ollut tarjota meille fiksuja ratkaisuja.”

Jyväskylän Energian ratkaisut ovat olleet Laajiksen kannalta paitsi fiksuja myös hinnoittelultaan kilpailukykyisiä. Yritys saakin Niivuorelta kiitosta siitä, että kuluja todella optimoidaan.

– Jyväskylän Energia tarjoaa meille oma-aloitteisesti vaihtoehtoja, joilla he uskovat olevan positiivista vaikutusta markkinoihin ja kävijämääriimme. Markkinointiyhteistyömme on todella hyödyttänyt meitä tässä asiakassuhteessa, Niivuori painottaa.

Kokemus yhteistyöstä on erinomainen

Niivuori korostaa, että juuri aktiivisen ja hyvän asiakaspalvelun vuoksi Jyväskylän Energian kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Asiakasyritystä lähestytään aina ratkaisujen kanssa, ja yrityksen liiketoiminta on vastuullista.

– Kokemus Jyväskylän Energian kanssa harjoitetusta yhteistyöstä on kaikin puolin hyvä ja jopa erinomainen, Niivuori kiittää.

Alva on vesi- ja energiapalveluiden tulevaisuuden tekijä. Alva on tarjonnut jo vuosikymmeniä vesi- ja energiapalveluiden osaamistaan Jyväskylän alueella. Tänä päivänä näitä ratkaisuja tarjotaan valtakunnallisesti ja osin myös kansainvälisesti.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi