Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Nuoret oppivat sellaisia taitoja, jotka tulevat auttamaan heitä koko loppuelämänsä ajan”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Pete Andelin työskentelee Anna Tapion koulun asuntolavastaavana. Hänen työhönsä kuuluu olla läsnä nuorten kanssa, toimia aikuisen mallina sekä pitää nuoret turvassa. Parasta työssä onkin Peten mukaan juuri nuorten kohtaaminen.

Anna Tapion koulu on yksityinen sisäoppilaitos. Jokaine oppilas tulee asumaan koulun asuntolaan ja pääsee samalla opettelemaan oman elämän hallintaa sekä arjen perustaitoja, yhdessä olemista ja yhdessä toimimista toisiaan auttaen.

– Me aikuiset olemme siinä tukena niin, että nuoret saavat ongelmatilanteissa apua ja vastaamme siitä, että arki sujuu niin kuin pitääkin, Andelin kertoo.

“Nuoret oppivat sellaisia taitoja, jotka tulevat auttamaan heitä koko loppuelämänsä ajan.”

– Koen, että tämä on sellainen työ, mikä innostaa minua itsenäni. Nuoret ovat siinä iässä, että kaikki on vielä avoinna. He miettivät, mitä haluavat tehdä tulevaisuudessa ja se innostus tarttuu myös minuun, Andelin iloitsee.

”Parasta on nuorten kohtaaminen”

Työssään Andelin haluaa olla nuorille mahdollisimman paljon läsnä. Koko koulun, niin oppilaiden kuin henkilökunnan, välillä vallitsee avoin ilmapiiri. Kenenkään ei tarvitse salailla mitään ja kaikki ovat ikään kuin samaa perhettä.

– Parasta on nuorten kohtaaminen. Hienoa on myös se, kun haastavissa tilanteissa pääsee näkemään, kuinka ne ratkeavat avullani, Andelin summaa.

Eväitä itsenäiseen elämään

Andelinin mukaan Anna Tapion koulu sopii itseohjautuville nuorille, jotka haluavat opetella oman elämänhallinnan taitoja. Koulusta saa sellaiset valmiudet, ettei omilleen muuttaminen esimerkiksi koulun päätyttyä tule tuottamaan ongelmia.

– Anna Tapion koulu valmistaa nuoret itsenäiseen elämään eri tavalla kuin mikään muu koulu. Nuoret oppivat sellaisia taitoja, jotka tulevat auttamaan heitä koko loppuelämänsä ajan, Andelin sanoo.

Anna Tapion koulu on yksityinen sisäoppilaitos yläkouluikäisille nuorille, joka sijaitsee Pälkäneen Aitoossa. Perusopetuksen lisäksi koulussa opiskellaan valinnaisia matkailu-, ravitsemus- ja talousalan ammatillisia aineita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi