Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Täällä on mukava olla”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Eemeli Aaltonen opiskelee Anna Tapion koulussa tällä hetkellä 8. luokalla. Päivät täyttyvät eri aineiden lisäksi muun muassa kavereiden kanssa vietetystä ajasta sekä erilaisista kerhoista. Eemelin ympärille on muodostunut ystäväpiiri, joka tulee varmasti kulkemaan mukana myös koulun päättymisen jälkeen.

Oppilaat asuvat koulun alueella asuntoloissa. Tavallisena päivänä koulua on yleensä aamuyhdeksästä iltapäiväneljään. Tunnit koostuvat tavallisista peruskouluaineista, valinnaisista aineista sekä ammatillisista aineista. Iltapäivä ja ilta ovat oppilaiden vapaa- aikaa.

– Täällä on mukava olla. Koulun alue on hyvä ja laaja, ja koulutavarat ja -tilat ovat uusia. Täällä on hyvä opiskella, Eemeli kuvailee.

– Ammatillisissa aineissa opetellaan sellaisia taitoja, joita tarvitsee eri ammateissa koulun jälkeen. Täällä oppii myös itsenäisyyttä, kun asuu itse asuntolassa, Eemeli kertoo.

Tekemistä riittää niin tunneilla kuin vapaa-ajallakin

Vapaa-ajalla oppilailla on paljon tekemistä. Urheilumahdollisuudet ovat hyvät ja lähellä on myös esimerkiksi ranta sekä metsää. Oppilaat ovat myös itse ideoineet useita erilaisia kerhoja, joihin voivat kokoontua kaikki samoista asioista kiinnostuneet.

“Täällä on myös paljon kavereita, jotka tulevat varmasti säilymään sen jälkeenkin, kun lähden täältä.”

– Mä olen perustanut pelikerhon ja Tehdään elokuva -kerhon. Sen lisäksi käyn parissa muussa kerhossa: fantasiakerhossa ja elokuvakerhossa, Eemeli listaa.

– Kerhot ovat hauskoja ja niitä pitävät hyvät ihmiset. Omat kerhoni ovat menestyneet hyvin. Ihmisiä tulee niihin ja olen saanut hyviä kaverisuhteita niiden avulla, Eemeli jatkaa.

Hyvät eväät koulun jälkeiseen elämään

Opetusta Eemeli kuvailee hyvälaatuiseksi. Mukavaa tekemistä on paljon ja opettajat ovat aina valmiita auttamaan. Omien sanojensa mukaan Eemeli pitää eniten käsillä tekemisestä.

– Suunnittelen meneväni ammattikouluun opiskelemaan media- ja viestintäalalle. Ajattelin päästä elokuva-alalle töihin, Eemeli kertoo.

– Täällä on ollut kiva opiskella. Olen saanut hyvät eväät koulun jälkeiseen elämään. Täällä on myös paljon kavereita, jotka tulevat varmasti säilymään sen jälkeenkin, kun lähden täältä. Eemeli sanoo.

Anna Tapion koulu on yksityinen sisäoppilaitos yläkouluikäisille nuorille, joka sijaitsee Pälkäneen Aitoossa. Perusopetuksen lisäksi koulussa opiskellaan valinnaisia matkailu-, ravitsemus- ja talousalan ammatillisia aineita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi