Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Tärkeitä taitoja opetellaan käytännössä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Tindra Svartström aloitti Anna Tapion koulussa syksyllä 2017. Koulun päätyttyä Tindra aikoo muuttaa pois kotoaan, joten sisäoppilaitoksessa opiskelu ja asuntolassa asuminen ovat hyvää harjoitusta yksin asumista varten. Ammattiaineista saatavat käytännön opit auttavat myös tulevassa työelämässä.

Anna Tapion koulu tuli Tindralle ja hänen perheelleen tutuksi perheen isän tuttavan kautta. Kun kävi ilmi, että kyseessä on sisäoppilaitos, innostui Tindra koulusta vielä enemmän.

– Olin että jee, mä saan olla kotoa pois viisi päivää viikosta. Lähdin käymään ja katsomaan, millaista täällä on. Koulu näytti kivalta, joten päätin tulla tänne, Tindra muistelee.

Hyvää harjoitusta yksin asumista varten

Tindra viihtyy Anna Tapion koulussa hyvin ja kokee oppineensa todella paljon. Asuntolassa asuminen on hänen mielestään myös kivaa. Oppilaat vastaavat itse esimerkiksi asuntoloiden viikoittaisesta siivouksesta.

“Luulen, että tärkeimmät täältä saatavat opit ovat ryhmähenki ja se, että saamme opiskella käytännöllisesti aika paljon työelämään liittyviä asioita.”

– Asumme täällä kouluviikon ajan. Tytöille ja pojille on omat asuntolat, Tindra kertoo.

– Haluan muuttaa kotoa pois sitten, kun lopetan koulun. Tämä on hyvää harjoitusta sitä varten, Tindra toteaa.

Käytännönläheistä opiskelua ja työelämässä tarvittavia taitoja

Muita hyödyllisiä käytännön taitoja opitaan peruskoulu- ja valinnaisten aineiden lisäksi myös ammatillisesti suuntautuneissa aineissa, jotka kuuluvat jokaisen oppilaan opintoihin.

– Luulen, että tärkeimmät täältä saatavat opit ovat ryhmähenki ja se, että saamme opiskella käytännöllisesti aika paljon työelämään liittyviä asioita, Tindra summaa.

– Kun valmistun koulusta, muutan Ahvenanmaalle ja tulen näyttelijäksi, Tindra kiteyttää.

Anna Tapion koulu on yksityinen sisäoppilaitos yläkouluikäisille nuorille, joka sijaitsee Pälkäneen Aitoossa. Perusopetuksen lisäksi koulussa opiskellaan valinnaisia matkailu-, ravitsemus- ja talousalan ammatillisia aineita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi