Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Arella on hyvä olla ja helppo viihtyä”

Are Oy on talotekniikka- ja kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa palveluja kiinteistön koko elinkaarelle. Yrityksessä pitkän työuran tehnyt, vuoden 2017 esimieheksi valittu Harri Eloranta on tyytyväinen työhönsä Arella. Työviihtyvyyteen vaikuttaa muun muassa mahdollisuus johtaa omaa työtään ja kouluttautua tehtävien mukaisesti.

Asiakkuuspäällikkönä pääkaupunkiseudulla työskentelevä Eloranta ohjaa 16 henkilön tiimiä. Tiimi tuottaa kiinteistönhuollon palveluja noin 70 kiinteistöön, jotka ovat esimerkiksi toimistoja, hotelleja ja kauppakeskuksia. Työssä vahva ja asiakaslähtöinen palveluasenne on tärkeää.

– Tuotamme kiinteistönhuoltoa ja teknisiä palveluja kiinteistöjen omistajille ja vuokralaisille. Meille tärkeintä on asiakaspalveluhenkisyys, ja asiakaspalvelu on ihan ykkösasia, Eloranta sanoo.

Arella kouluttautuminen on mahdollista

– Työ antaa minulle paljon, kun tapaan uusia ihmisiä ja jokainen päivä on erilainen. Meillä ei yksikään päivä ole samanlainen, ja siinä se haastavuus onkin, Eloranta kertoo.

“Meillä ei yksikään päivä ole samanlainen, ja siinä se haastavuus onkin.”

Asiakkuuspäällikkö Elorannan pitkä työura on edennyt projektinhoitajan tehtävistä projektipäällikön kautta nykyiseen asemaan. Ura on pitänyt sisällään myös isännöinti ja IV- töitä. Eloranta korostaakin, että Arella etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet ovat hyvät.

– Itsekin kävin aikanani työn ohessa LVI-teknikon opinnot. Jos työntekijä haluaa kouluttautua, niin se on Arella kaikille mahdollista, Eloranta toteaa.

Hyvä ilmapiiri on työssä viihtymisen edellytys

Elorannan työnkuvaan kuuluu olennaisesti henkilöstöjohtaminen. Asiakkuuspäällikkö korostaa esimiehen merkitystä viihtyisän työympäristön luomisen suhteen. Yhdessä tekeminen ja luottamus ovat edellytyksiä hyvälle työilmapiirille.

– Suosittelisin Area työpaikkana ehdottomasti sen takia, että voin sanoa, että täällä on hyvä olla. Arella on helppo viihtyä, Eloranta vakuuttaa.

Are Oy tarjoaa asiakkailleen talotekniikan palvelut uudiskohteiden urakoinnista kiinteistön ylläpitoon ja huoltoon sekä korjausrakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi