Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Yhteisöllistä asumista lähellä luontoa

Palvelukoti Hilmari sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella Keuruun Varissaaressa. Vuonna 2019 valmistuneen hirsirakennuksen seinien sisältä löytyy yhteensä neljä pientä ryhmäkotia, jotka tarjoavat asumis- ja hoivapalveluita kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille.

Matti Riikosen läheinen on asunut Palvelukoti Hilmarissa nyt noin kahden vuoden ajan.

– Hän on sellainen hiljainen ja omissa oloissaan viihtyvä, mutta kyllä hän tykkää myöskin seurustella ja kaveerata, Riikonen kuvailee.

Lähellä oleva ranta mahdollistaa kalastuksen

Riikonen on juuri tullut vierailemaan ensimmäistä kertaa Hilmarin uusissa tiloissa. Hän on hyvin iloinen siitä, miten hienolla paikalla palvelukoti sijaitsee. Jokaiselle asukkaalle on nyt myös omat huoneet. Yhteisiä oleskelutiloja on paljon, jotka puolestaan luovat hyvät puitteet yhteisöllisyydelle ja vapaalle seurustelulle.

– Tässä on ranta lähellä. Läheiseni harrastaa kalastusta ja virvelöi mielellään. Ajattelimme tuoda hänelle tänne virvelin, niin hän pääsee tuohon rantaan kalastamaan, Riikonen suunnittelee.

– Täällä järjestetään myös paljon asukkaille ja asukkaiden läheisille suunnattuja tapahtumia. Niihin on aina mukava saada kutsut, Riikonen kertoo.

Asukkaiden läheiset ovat aina tervetulleita

“Jos läheiselläsi on tarve hoiva- ja asumispalveluille, niin suosittelen kyllä palvelukoti Hilmaria ihan mielelläni.”

Joka kerta Hilmariin saapuessaan Riikonen tuntee itsensä tervetulleeksi. Hoitohenkilökunta tervehtii reippaasti ja ottaa hänet ystävällisesti vastaan.

– Jos läheiselläsi on tarve hoiva- ja asumispalveluille, niin suosittelen kyllä palvelukoti Hilmaria ihan mielelläni. Kannattaa tutustua toimintaan ja ottaa yhteyttä, Riikonen sanoo.

– Toivotan hoitohenkilökunnalle jaksamista. He tekevät todella arvokasta ja tärkeää työtä. Arvostan heidän työtään suuresti, Riikonen kiteyttää.

Arjessa Oy tarjoaa perheiden ja yksilöiden sosiaali- ja hoivapalveluita valtakunnallisesti yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi