Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Kanttia2 suunnitteli Bittiumin toimintaan sopivat toimitilat

Pohjoismaiselle pörssiyhtiö Bittium Oyj:lle avautui vuonna 2015 uusi mahdollisuus. Oulussa sijaitsevan pääkonttorin vuokrasopimuksen päättyessä yritys pääsi suunnittelemaan heidän nykyistä toimintaansa tukevia tiloja. Uusien tilojen pääsuunnittelijana toimii oululainen Arkkitehtitoimisto Kanttia2.

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liityntäratkaisujen kehittämiseen sekä biosignaalien mittauksissa käytettäviin terveydenhuollon teknologiaratkaisuihin. Pohjoismaisen yhtiön päätoimipaikka on Oulu, jonne yritys rakennuttaa parhaillaan uutta toimitilaa.

– Lähdimme kartoittamaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja pääkonttoriksemme. Päätös kypsyi hyvin nopeasti. Kanttia2 pystyi esittämään todella hyvin ratkaisut, jotka tyydyttivät meitä tilaajana. Nämä ratkaisut olivat keskeinen syy kyseisen kohteen ja urakoitsijan valinnalle, kertoo yhteistyön taustoista Bittiumin Engineering-toiminnoista vastaava johtaja Jari-Pekka Innanen.

Tavoitteena yhtenäiset toimitilat Bittiumin tarpeisiin

“Heti suunnittelun alussa löysimme Kanttia2:n kanssa nopeasti yhteisen näkemyksen siitä, miten tilakokonaisuudet hahmotellaan ja yhteen sovitetaan.”

Uusien toimitilojen suunnittelussa lähdettiin liikkeelle Bittiumin nykyhetken tarpeesta. Tavoitteena oli luoda tilat, jotka parantavat yrityksen eri toimintojen yhteensovittamista ja sisäistä kommunikaatiota.

– Toivoimme, että arki toimisi ja ihmiset kohtaisivat. Halusimme myös poistaa erilaiset häiriötekijät, kuten ylimääräisen läpikulun ja akustiset ongelmat, Innanen toteaa.

– Heti suunnittelun alussa löysimme Kanttia2:n kanssa nopeasti yhteisen näkemyksen siitä, miten tilakokonaisuudet hahmotellaan ja yhteen sovitetaan.

Yhteistyö on ollut saumatonta

“Kanttia2 on vastannut odotuksiimme erinomaisesti”

Uuden toimitilan suunnitteluprosessiin Innanen on ollut alusta saakka tyytyväinen. Tiiviin yhteistyön ansiosta ratkaisuja ja valintoja on voitu tehdä koko prosessin ajan niin, ettei aikataulumuutoksia tai muita ongelmia ole kohdattu.

– Kanttia2 on vastannut odotuksiimme erinomaisesti. Heidän palvelunsa on ammattitaitoista, ja ratkaisut etsitään yhdessä tilaajan, tässä tapauksessa Bittiumin, kanssa.

– Suunnittelusta on vastannut digitalisaation kärjessä oleva arkkitehtitoimisto. Uudessa pääkonttorissamme on valtava määrä tietotekniikkaa. Sen yhteensovittaminen arkkitehtuuriseen ratkaisuun on ollut keskeinen asia toteutuksessa, Innanen päättää.

Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 suunnittelee rakennuksia niin julkiselle kuin yksityiselle puolelle aina omakotitaloista kouluihin ja toimitoloihin. Toimistot yrityksellä on Helsingissä ja Oulussa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi