Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Uusi yhdysvesilinja rakentuu Kouvolaan yhteistyössä pitkäaikaisen kumppanin kanssa

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Kouvolan Veden vuoden 2020 suuri projekti on Kuusankosken yhdysvesilinjan rakentaminen välille Tykkimäki-Voikkaa. Urakan on saanut hoitaakseen maanrakennuksen kokonaisvaltaisia palveluita tarjoava Erkkiheikkilä Oy. Kaivot ovat tärkeä osa projektikokonaisuutta, ja ne on hankittu pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta Pipelife Finland Oy:lta.

Uusi yhdysvesilinja rakennetaan, koska Kouvolan Vesi haluaa parantaa talousveden toimitusvarmuutta Kouvolan eri kaupunginosien sekä alueellisten vedenottamoiden välillä. Yhteensä linjalla tulee olemaan pituutta lähes kolmetoista kilometriä.

– Vuonna 2009 tapahtuneen kuntaliitoksen jälkeen olemme halunneet turvata yhdistyneen kaupungin häiriöttömän vedenjakelun. Tämä tulee olemaan nykytilanteeseen nähden huomattava parannus esimerkiksi yksittäisen vedenottamon häiriötilanteessa. Kaikki kolme Kouvolan suurinta vedenottamoa voivat tulevaisuudessa hyödyntää linjan kapasiteettia, kertoo rakennuttajapäällikkö Kari Hirvonen Kouvolan Vedestä.

Tuki myös tuotteen toimituksen jälkeen

“Yhteistyömme on toiminut, ja aivan erityisen hyvin on toiminut jälkimarkkinointi. Virheitä sattuu aina, mutta oikeasti merkitsee se, miten virheet korjataan.”

Yhdysvesilinjaa rakentava Erkkiheikkilä Oy on tehnyt Pipelifen kanssa yhteistyötä käytännössä koko Pipelifen olemassaolon ajan. Siksi olikin luonnollista jatkumoa tilata projektissa tarvittavat kaivot juuri heiltä. Kokonaisuudessaan kaivoja asennetaan linjalle noin 50.

– Yhteistyömme on toiminut, ja aivan erityisen hyvin on toiminut jälkimarkkinointi. Virheitä sattuu aina, mutta oikeasti merkitsee se, miten virheet korjataan. Olemme aika vaativia asiakkaita, eikä se ole ollut ongelma Pipelifelle. Jos vikoja havaitaan, tuotteet tullaan korjaamaan heti. Se on varmaankin syy pitkän yhteistyömme takana, työnjohtaja Jesse Paajanen Erkkiheikkilältä kertoo.

Ratkaisumyyjä Juha Niemelä Pipelifelta on kehuista mielissään.

– Panostamme asiakaspalveluun ja laatuun hyvin voimakkaasti. Pipelifella on omat putkitehtaat ja rotaatiovalukoneet, joilla pystymme tekemään omia säiliömalleja, hän kertoo.

– Pyrimme siihen, että asiakkaan tilaus laitetaan meillä kerralla sisään. Näin meillä on kaikki valmiina tilauksen jokaista toimilaitekaivoa varten ja pystymme tarvittaessa joustamaan, mikäli projektin aikataulut muuttuvat. Myös suurien toimilaitekaivojen valmistus helpottuu huomattavasti, kun ne voi tehdä sarjassa, Niemelä jatkaa.

Lämpimät suositukset myös muille urakoitsijoille

Pipelifen tavoite sujuvasta asiakaskokemuksesta sekä laadukkaista tuotteista on välittynyt myös Erkkiheikkilälle.

“Pipelifen kaikki kaivot ovat tasalaatuisia ja niistä syntyy toimiva kokonaispaketti.”

– Pipelifen kaikki kaivot ovat tasalaatuisia ja niistä syntyy toimiva kokonaispaketti. Nämä kaivothan ovat hyviä myös siksi, että ne on valmistettu muovista ja ovat siten erittäin kevyitä. Vaikka puhutaan fyysisesti isoista laitteista, pystyy yksi mies nostelemaan ne paikalleen, Paajanen toteaa.

– Totuushan on, että olemme juomaveden kanssa tekemisissä ja järjestelmän pitää kestää käyttöä kymmeniä vuosia. Pipelifea pystyn tämäkin mielessä pitäen suosittelemaan eteenpäin, hän sanoo lopuksi.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.