Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jari Viitanen, San Siivous Oy: “Kaikilla on Citroëneista oma ennakkoluulonsa, mutta käyttämällä se hälvenee totaalisesti”

San Siivous Oy on kotisiivouksista rakennusten loppusiivouksiin palveluita tarjoava perheyritys, joka tarvitsee autoja työntekijöidensä käyttöön yhtä moneen eri lähtöön. Citroën kumosi luotettavuudellaan ja helppokäyttöisyydellään kaikki ennakkoluulot ja nykyään San Siivous luottaa pelkästään yhden merkin autoihin.

Vuonna 2015 San Siivouksella oli useita eri autoja, jotka olivat kaikki eri merkkisiä ja melko iäkkäitä. Huoltojen etsiminen ja hoitaminen oli työlästä ja haastavaa.

– Etsimme yhteistyökumppania, jolta saisimme samanlaisia ja toimivia autoja. Hivenen ennakkoluuloisesti vuonna 2015 otin kaksi ensimmäistä Citroënia. Nyt määrä on kasvanut ja olemme todella tyytyväisiä, San Siivouksen projektipäällikkö Jari Viitanen muistelee.

San Siivouksella on käytössään tällä hetkellä kahdeksan pakettiautoksi muokattua C3:a, kolme Jumpya, yksi Jumper, yksi Picasso ja yksi Berlingo.

“Autot ovat miellyttäviä ja helppoja käsitellä”

“Käyttäjiltä tullut palaute on ollut todella positiivista.”

Yksi yhteistyökumppani helpottaa kulujen seuraamista sekä Viitasen arkea, sillä kaikki huollot varataan samasta paikasta.

– Kaikki yhteistyö toimii samassa paikassa ja kaikki autot käyvät samoissa huolloissa. Ei tarvitse etsiä eri paikoista apua, Viitanen sanoo.

Myös työntekijät ovat olleet tyytyväisiä autovalintoihin. Kaikki tykkäävät ajaa niillä.

– Käyttäjiltä tullut palaute on ollut todella positiivista. Autot ovat miellyttäviä, helppoja käsitellä ja helppoja pysäköidä ahtaisiin tiloihin, Viitanen kertoo.

Citroën tarjoaa luotettavaa ajoa

Tärkeimpänä Viitanen pitää ajoneuvojen luotettavuutta, ulkonäköä, toimivuutta ja helppoutta. Samanlaiset ja samaan tyyliin teipatut autot kasvattavat myös San Siivouksen omaa brändiä.

– Ajoneuvojen kuva on vuosi vuodelta parantunut ja kirkastunut. Kaikilla on Citroëneista oma ennakkoluulonsa, mutta käyttämällä se hälvenee totaalisesti, Viitanen summaa hymyillen.

Citroën on ranskalainen ajoneuvovalmistaja ja automerkki. Citroenit maahantuo Auto-Bon Oy.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi