Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Asumisoikeusasunto on hyvä muoto, kun ei halua maksaa elämässä seinistä”

Sirkka Halonen on muuttanut Avain Asuntojen asumisoikeusasuntoon tammikuussa 2020 miehensä ja kahden koiransa kanssa. Asumisoikeusasunto tuntui tässä elämänvaiheessa järkevältä ja taloudellisesti hyvältä ratkaisulta. Rahaa elämiseen ja harrastamiseen jää enemmän, eikä uudessa talossa tarvitse huolehtia remonteista.

– Asumisoikeusasunto on hyvä muoto, kun ei halua maksaa elämässä seinistä. Asia on niin, että ihmisellä on tämä yksi elämä, Halonen pohtii.

Halosen uusi asunto sijaitsee Hyvinkäällä, Astreankadulla. Hän muuttaa kerrostaloon 50-luvun kivitalosta, johon on tulevaisuudessa tulossa paljon remontteja, joten aika uudelle asunnolle oli nyt hyvä.

Avain Asunnoilta saa tarkkaa tietoa ja hyvää asiakaspalvelua

Avain Asunnot tuli Haloselle tutuksi aamun lehteä lukiessa. Asumisoikeusasuminen oli kuitenkin jo tuttu juttu, sillä hän on ottanut jonotusnumeron asumisoikeusasuntoon jo vuonna 2001.

– Jos ajattelee, että mitä tämmöinen prosessi merkitsee ihmiselle, joka muuttaa omasta asunnostaan tällaiseen, se haluaa tarkkaa tietoa. Avain Asunnoilta olen saanut juuri eksaktia tietoa silloin, kun olen kysynyt. Minulle on aina vastattu ja myös puhelimeen on vastattu, Halonen kehuu.

– Ihminen on kuitenkin vähän epävarma, kun siinä liikutellaan hänen rahaansa, että meneekö kaikki oikein ja onko tämä hyvä ratkaisu. Kaikki tämä merkitsee aika paljon ja olen hyvin tyytyväinen Avain Asuntojen menettelyyn, Halonen jatkaa tyytyväisenä.

“Toivon, että tulisi pian se tammikuun loppu”

Uusi asunto kaikuu tyhjyyttään, kun Halonen tutkii paikkoja. Hän on käynyt asunnossa jo useamman kerran katsomassa ja mielessään asetellut huonekaluja paikalleen.

– Kaikki on puhdasta ja uutta ja voi, toivon vain, että tulisi pian se tammikuun loppu. Muuttaminen on hyvin hermoja koettelevaa touhua, mutta eiköhän siitäkin selvitä. Tai varmasti selvitään, Halonen naurahtaa.

Avain Asumisoikeus Oy omistaa noin 6500 asumisoikeusasuntoa eri puolilla Suomea aina Rovaniemeltä Helsinkiin. Yhtiön tavoitteena on tuottaa jatkuvasti uusia asumisoikeusasuntoja ja pitää yllä monipuolista asuntotarjontaa ympäri Suomen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.