Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Tämä on yksi parhaista ratkaisuista, mitä kukaan voi tehdä”

Avain Asumisoikeus Oy tarjoaa omistusoikeusasuntoja eri puolella Suomea. Tällä hetkellä yhtiö omistaa yli 7000 asuntoa, minkä lisäksi se rakennuttaa jatkuvasti uusia kohteita. Yleishyödyllisen yhtiön pyrkimyksenä on tarjota asiakkailleen turvallisia, vastuullisia ja varmoja asumisratkaisuja.

Lastenohjaaja Oona Tuhkalainen asuu poikaystävänsä ja koiransa kanssa asumisoikeusasunnossa Jyväskylän Tourulassa. Oona päätyi ratkaisuun siksi, että oman asunnon hankkiminen ei ollut vielä ajankohtaista, mutta asumisen varmuus houkutteli.

– Avain Asumisoikeus on meille hyvä ratkaisu, koska se tekee asumisesta halvempaa. Nyt ei myöskään tarvitse jännittää vuokrasuhteen päättymistä, Oona kertoo.

Hyvää asiakaspalvelua koko prosessin ajan

Oona kiittää asumisoikeusyhtiötä hyvästä asiakaspalvelusta, jota hän on saanut hakuprosessista aloittamisesta lähtien. Yhtiö informoi asiakkaitaan, tarjoaa muuttolaatikot ja huolehtii tarvittaessa korjaus- ja kunnostustöistä.

“Avain Asumisoikeus on meille hyvä ratkaisu, koska se tekee asumisesta halvempaa.”

– Avain Asuntojen nettisivuilta näki todella selkeästi, miten prosessi etenee ja millaisia asuntoja on tarjolla. Raha-asiat sujuivat jouhevasti, ja kaikesta tiedotettiin riittävästi. Jälkeen päin vielä varmistettiin, että asiat on ymmärretty, Oona selventää.

– Hakuprosessin aikana olin myyjiin usein yhteydessä, eikä heillä mennyt siihen koskaan hermo. Loistavaa on myös se, että jos jotain hajoaa, se tullaan korjaamaan, Oona lisää nauraen.

Asumisratkaisu vastaa tämänhetkisiin tarpeisiin

Oonan käsityksen mukaan avainasuntoja remontoidaan suhteellisen usein, ja heidänkin asuntonsa on hyväkuntoinen. Oona viihtyy kodissaan hyvin, ja hän on tyytyväinen asumisratkaisuunsa.

– Tämä on yksi parhaista ratkaisuista, mitä kukaan voi tehdä, Oona hymyilee.

Avain Asumisoikeus Oy omistaa noin 6500 asumisoikeusasuntoa eri puolilla Suomea aina Rovaniemeltä Helsinkiin. Yhtiön tavoitteena on tuottaa jatkuvasti uusia asumisoikeusasuntoja ja pitää yllä monipuolista asuntotarjontaa ympäri Suomen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.