Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tehokas aktivointilauta pitää vireänä sekä kropan että mielen

Work Goes Happy Oy:n toimitusjohtaja Jyri Kansikas on aktiivinen liikkuja, joka arvostaa yleistä hyvinvointia niin työssään kuin vapaa-ajallaankin. Yksi Kansikkaan työhyvinvointia edistävä apuväline on Gymba-aktivointilauta, joka saa hänet päivittäin nousemaan ylös tuolista ja työskentelemään seisten.

Kansikkaan yrityksen järjestämät Work Goes Happy -tapahtumat ovat Suomen suurimpia työelämän kehittämiseen ja työhyvinvointiin keskittyviä tapahtumakokonaisuuksia.

– Tapahtumissa niin pienillä kuin isoillakin yrityksillä ja muilla tahoilla on mahdollisuus tuoda esiin sitä omaa osaamistaan sekä niitä tuotteita ja palveluita, jotka voivat auttaa työelämän kehittämistä niin yksilö- kuin yhteisötasolla, Kansikas avaa.

– Panostamalla työelämän laatuun ja ihmisiin, on meillä mahdollisuus tehdä myös kestävää tulosta.

“Gymba on äärimmäisen hyvä apu aivojen vireänä pitämiseen.”

Aktivointilauta on päivittäisessä käytössä

Työssään Kansikas tekee paljon töitä päätteellä ja on liiallisen istumisen ja virheasentojen välttämiseksi etsinyt itselleen vaihtoehtoisia tapoja tehdä töitä. Hän pyrkii työpäivän aikana liikkumaan pyörällä aina kun se on mahdollista sekä tekemään töitä istumisen sijasta seisten. Seisomatyössä ja oikean, ergonomisen asennon löytämisessä häntä auttaa Gymba-aktivointilauta.

– Urheilu on minulle elämäntapa ja liikun paljon. Täytyy kuitenkin sanoa, että jokaisen meistä, joka päätteellä töitä tekee, tulee kumarruttua sitä enemmän kohti näppäimistöä, mitä pidempään istuu, Kansikas toteaa.

– Tutustuin Gymba-aktivointilautaan, kun Avaintieto oli Gymban kanssa Work Goes Happy -tapahtumassa, ja pääsin testaamaan sitä. Pelkkä kokeilu riitti. Siinä hetkessä syntyi se oivallus, joka sai minut ottamaan aktivointilaudan päivittäiseen käyttöön, Kansikas muistelee.

Vireä kroppa, vireät aivot

Seisomatyötä tehdessä paino tahtoo usein siirtyä jommallekummalle jalalle, jolloin ryhti ei ole enää suora. Gymba auttaa pitämään ryhdin hyvänä ja selän suorana. Päivän aikana Kansikas usein vaihtelee työpisteensä ja samalla myös aktivointilaudan paikkaa, jotta hänen kroppansa pysyisi vireänä. Kun kroppa on vireä, vaikuttaa se myös aivotyöskentelyyn positiivisesti.

“Aktivointilautaa on helppo käyttää, sen voi ottaa mukaan ja se on hyvin tehokas sekä toimiva.”

– Aktivointilauta on minulle hyvä tapa nousta tuolilta, siirtyä toiseen paikkaan ja pitää kroppa vireänä silloinkin, kun päivät ovat pitkiä eikä minulla ole mahdollisuutta päästä liikkumaan muilla tavoin. Gymba on äärimmäisen hyvä apu aivojen vireänä pitämiseen, Kansikas painottaa.

– Aktivointilautaa on helppo käyttää, sen voi ottaa mukaan ja se on hyvin tehokas sekä toimiva, hän kiteyttää.

Avaintieto Oy tarjoaa ratkaisuja tietokonetyön aiheuttamiin oireisiin. Yritys tarjoaa ratkaisuja helpottamaan päätetyön aiheuttamia rasitustiloja, tavoitteenaan vähentää huonosta ergonomiasta johtuvia sairaspoissaoloja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi