Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

AVARN Security löytää ratkaisut haastavinkiin tilanteisiin

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto päätti kilpailutuksen perusteella hankkia turvallisuuspalvelut AVARN Security Oy:ltä. Sosiaali- ja terveysviraston turvallisuuspäällikkö Jaakko Heinilän mukaan yhteistyö on sujunut paremmin kuin hän olisi osannut odottaa.

AVARN Securityn työntekijöitä on sijoitettu sellaisiin sosiaali- ja terveysviraston toimipisteisiin, joissa tarvitaan turvallisuusalan ammattilaisia. Heinilän mukaan palveluita on räätälöity kohdekohtaisesti sen mukaan, minkälaista turvallisuusalan osaamista missäkin tarvitaan.

– Joissain kohteissa tarvitaan enemmän auktoriteettia, jossain muualla taas keskustelevampaa osallistumista. Olen ollut erittäin tyytyväinen Avarnin ongelmanratkaisukykyyn, Heinilä kertoo.

Laatu ja hinta erottavat kilpailijoista

– Avarnilla on erinomainen työnjohto ja -koordinointi. He pystyvät itsenäisesti tekemään ratkaisuja haastavissa tilanteissa. Työntekijöillä on hyvä taustakoulutus ja osaaminen, jota tarvitaan haastavien asiakkaiden kohtaamisessa, Heinilä luonnehtii.

“Avarnilla on erinomainen työnjohto ja -koordinointi. He pystyvät itsenäisesti tekemään ratkaisuja haastavissa tilanteissa.”

Yhteistyö AVARN Securityn kanssa on helpottanut Heinilän työtä. Oma-aloitteisesti ongelmia ratkova yhteistyökumppani mahdollistaa sen, että Heinilän tehtäväksi jää haastavien tilanteiden jälkeen todeta asioiden olevan taas kunnossa.

– Yhteistyöhön liittyy aina haasteita, mutta Avarnin kanssa toimiessa ratkaisu ongelmiin on yleensä yhden puhelinsoiton päässä, Heinilä toteaa.

Oppimiskyky ja asiakaspalvelu vakuuttavat

Heinilä toivoo Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston saavan AVARN Securityltä jatkossakin turvallisuusjärjestelmiin liittyvää tukea. Avarnilaiset ovat onnistuneet toteuttamaan sosiaali- ja terveysviraston toiveet.

– Mielestäni Avarn on ehdottoman luotettava yhteistyökumppani, jota voisin suositella muillekin. Etenkin heidän oppimiskykynsä ja asiakaspalvelunsa ovat tehneet minuun vaikutuksen, Heinilä summaa.

AVARN Security on turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat hälytyskeskuspalvelut, turvallisuustekniikka, turvallisuuspalvelut sekä rahankäsittely.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.