Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kaikille turvallinen työmaa ilman ylimääräisiä riskejä

SRV rakentaa parhaillaan Espoon Tapiolaan kaupunkikeskus AINOAa. Työmaa on kooltaan suuri ja työllistää paljon ihmisiä. AVARN Securityn turvajärjestelmät ja öisin työmaalla kiertävät vartijat vastaavat omalta osaltaan siitä, että työmaa on kaikille turvallinen eikä ylimääräisiä turvallisuusriskejä pääse syntymään.

Vuonna 2020 valmistuvan kaupunkikeskuksen rakennustyömaa työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 250 SRV:n työntekijää. SRV:n työsuojeluvaltuutettu Kasper Koskivirta vastaa työmaan turvallisuudesta yhdessä turvallisuuspäällikön kanssa.

– Vastaan myös esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdyttämisestä, kulunvalvonnasta ja niin edelleen, Koskivirta sanoo.

Kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus työmaan turvallisuuden lisäämiseksi

AVARN Securityn toimittamaan palvelukokonaisuuteen kuuluvat kulunhallinta-, läsnäolovalvonta-, kameravalvonta- ja vartiointipalvelut. Kulunhallintaan liittyviä pyörö- ja ajoneuvoportteja on työmaalla yhteensä 10. Kameravalvonnan ja vartiointipalveluiden avulla pyritään suojaamaan työmaata muun muassa murroilta.

“Työskentely helpottuu todella paljon, ja samalla ehkäistään ylimääräisiä turvallisuusriskejä.”

– Työmaalla kiertävät öisin vartijat, jotka varmistavat, ettei täällä ole ylimääräisiä ihmisiä. He katsovat, että kaikki portit ovat kiinni ja kaikki on hyvin, Koskivirta kertoo.

– Jos käy niin, että ylimääräisiä henkilöitä pääsee työmaalle, niin kameravalvonnan ansiosta pystymme katsomaan, miten he ovat saapuneet ja tarkistamaan esimerkiksi auton rekisterinumeron. Pystymme myös todistamaan tällaiset tilanteet, Koskivirta painottaa.

Ylimääräisiä turvallisuusriskejä saadaan ehkäistyä

AVARN Securityn vartijat ovat Koskivirran mukaan hyvin ammattitaitoisia. He tietävät, kuinka toimia työmaalla ja millaisia asioita katsoa sekä tarkkailla. Kulunhallinta sekä läsnäolovalvonta ovat hyvin kätevä ja helppo kokonaisuus.

– Pystyn suosittelemaan AVARN Securityä muillekin sellaisille yrityksille, joilla on hallinnoitavanaan vähän isompi alue. Työskentely helpottuu todella paljon, ja samalla ehkäistään ylimääräisiä turvallisuusriskejä, Koskivirta summaa.

AVARN Security on turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat hälytyskeskuspalvelut, turvallisuustekniikka, turvallisuuspalvelut sekä rahankäsittely.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi