Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Laura Ahonen: ”Sporttisaitti on loistava palvelu urheiluseurakäytössä”

Voimistelu- ja urheiluseura Elise on Suomen menestynein rytmisen voimistelun seura, joka tarjoaa mahdollisuuksia niin harrastevoimisteluun kuin huipputason kilpavoimisteluun. Seuralla onkin ollut edustajia aina olympiatasolla asti. Elise päivitti internetsivunsa nykyaikaan Avoinen tarjoamalla Sporttisaitti-palvelulla, ja yhteistyöhön on oltu erittäin tyytyväisiä.

Sporttisaitti on erityisesti urheiluseuroille tarkoitettu palvelu, jolla voi kotisivujen lisäksi hoitaa jäsentietojen ylläpidon, tiedotuksen, laskutuksen, kulukorvaukset sekä palkanmaksut.

– Sporttisaitti oli aika selkeä valinta meille, koska sekä voimisteluliitto että monet voimisteluliiton jäsenseurat käyttävät sitä, Elisen valmennuspäällikkö Laura Ahonen kertoo.

Yksinkertainen hallinta suoraan sivustolta

Erityistä helpotusta Sporttisaitti on tuonut Eliselle siinä, että päivityksiä voi tehdä valmiiksi etukäteen. Julkaisu onnistuu myöhemmin helposti napin painalluksella. Palvelu toimii oman verkkopohjaisen alustan päällä, joten tarvetta erillisille ohjelmille ei ole.

– Niin kuvien kuin tekstin päivittäminen on erittäin yksinkertaista. Kaikkein isoin asia on kuitenkin ollut se, ettemme tarvitse enää erillisiä ohjelmia sivuston päivittämiseen. Se on helpottanut todella, todella paljon, Ahonen kiittelee.

– Toinen merkittävä asia on se, ettei Sporttisaitin kanssa pysty saamaan aikaiseksi mitään megakatastrofeja. Aiemmin tilanne oli toinen, hän naurahtaa.

Sähköpostivaihto vähentynyt huomattavasti

“Sporttisaitti on tuonut meille paljon uusia mahdollisuuksia sekä erittäin laadukkaan näkyvyyden netissä.”

Palvelun myötä seuran eri toimijoiden välinen sähköpostivaihto on vähentynyt merkittävästi, koska omien osa-alueiden päivitykset voi nyt jokainen tehdä itse. Sporttisaitti tarjoaa mahdollisuuksia myös esimerkiksi laskutukseen ja sisäiseen viestintään.

– Meillä näitä ei tosin ole käytössä, mutta aiomme kokeilla suljettujen alaryhmien muodostamista lähitulevaisuudessa. Sporttisaitin käyttöä kuitenkin jatketaan, koska se on loistava palvelu urheiluseurakäytössä, Ahonen kehuu.

– Sporttisaitti on tuonut meille paljon uusia mahdollisuuksia sekä erittäin laadukkaan näkyvyyden netissä. Palvelu on myös kohtuuhintainen, ja saamillamme hyödyillä se maksaa varmasti itsensä takaisin, hän toteaa lopuksi.

Avoine auttaa järjestöjä kehittämään toimintaansa ja palvelemaan jäseniään paremmin. Avoine suunnittee järjestölle sähköisen vision ja antaa paremmat mahdollisuudet vaikuttamiselle.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.