Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”Apu on usein valmiina jo ennen kysymystä”

Azets on vastannut Liiga-Saipan taloushallinnosta jo parinkymmenen vuoden ajan. Tärkeintä Liiga-Saipalle on se, että apu on lähellä. Olipa asia mikä hyvänsä, tiedetään Liiga-Saipalla aina kenelle soittaa.

Liiga-Saipan vuosittainen liikevaihto on noin 5-6 miljoonaa euroa. Päätoimisia työntekijöitä on yhteensä noin 50. Kun mukaan lasketaan myös tuntityöläiset, nousee työntekijöiden määrä noin 200. Liiga-Saipan toimitusjohtaja Jussi Markkasella on pitkä historia jääkiekon parissa.

– Isäni oli aikanaan valmentaja ja sitä kautta pääsin hallille jo pienenä poikana. Pelasin jääkiekkoa ammatikseni 27 vuotta. Vuoden 2018 keväästä lähtien olen toiminut Liiga-Saipan toimitusjohtajana, Markkanen kertaa.

Apu on lähellä

Azets pitää huolta Liiga-Saipan taloushallinnosta hyvin kokonaisvaltaisesti. Kokonaisuuteen kuuluvat niin kirjanpito, palkanlaskenta kuin monet muutkin taloushallinnon palvelut.

– Minulle tärkeintä tilitoimiston kanssa toimimisessa on ennen kaikkea se, että apu on lähellä. Tiedämme jo etukäteen kenelle soittaa, kun kysymys on palkoista, tiliöinneistä tai mistä tahansa muusta. Se on minulle todella tärkeää, Markkanen painottaa.

– Totta kai tärkeää on myös ammattitaito ja se, että asiat hoidetaan oikein. Viime kädessä kyse on kuitenkin asioinnin helppoudesta, hän jatkaa.

Azets tuntee toimialan

“Azets tuntee toimialamme ja yrityksemme todella hyvin. Näen yhteistyömme tulevaisuuden hyvin valoisana.”

Liiga-Saipan toiminta on hyvin monialaista, sillä mukana on niin ravintolatoimintaa, lipunmyyntiä kuin erilaisia yhteistyökumppaneitakin. Tämä vaatii myös tilitoimistolta monipuolista osaamista.

– On hienoa, että olemme tehneet samojen ihmisten kanssa töitä näin pitkään. Sen ansiosta apu on usein valmiina jo ennen kysymystä, Markkanen naurahtaa.

– Meillä on pitkä historia Azetsin kanssa. Olemme molemmat pystyneet kehittämään toimintaa ja saaneet yhteistyön hyvin sulavaksi. Azets tuntee toimialamme ja yrityksemme todella hyvin. Näen yhteistyömme tulevaisuuden hyvin valoisana, Markkanen kiteyttää.

Azets tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon ulkoistuspalveluja, henkilöstöhallinnon palveluja sekä ohjelmistoratkaisuja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.