Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Päivi Karjalainen, HY+: ”Asioista puhuttiin niiden oikeilla nimillä”

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Helsingin yliopiston täydennyskoulutusyhtiö HY+:n koulutus- ja kehittämispalveluiden talousjohtaja Päivi Karjalainen osallistui Accountor Enterprise Solutionsin ja Frameryn yhteistyössä järjestämään NetSuite LIVE: Framery -tapahtumaan 20.9.2017. Tapahtumassa Karjalainen pääsi keskustelemaan ja jakamaan ajatuksiaan muiden NetSuiten käyttäjien kanssa.

– HY+ on Helsingin yliopiston omistama täydennyskoulutuspalveluita myyvä yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2016, kun yliopisto yhtiöitti pitkäaikaiset täydennyskoulutuksensa, Karjalainen kertoo.

“Oli todella mielenkiintoista nähdä, missä vaiheessa muut ovat ja jakaa kokemuksia.”

Kokemusten ja ajatusten jakoa

HY+ otti NetSuiten käyttöönsä yhtiön ensimmäisenä toimintavuotena. Tällä hetkellä yhtiöllä on meneillään stabilointi- ja kehitysvaihe, jota silmällä pitäen Karjalainen halusi lähteä mukaan NetSuite LIVE: Framery -tapahtumaan. Tapahtumassa kuultiin Frameryn kasvutarina sekä yrityksen kokemuksia NetSuiten käytöstä ja hyödyntämisestä.

– Oli todella mielenkiintoista nähdä, missä vaiheessa muut ovat ja jakaa kokemuksia, Karjalainen kuvailee.

– Lisäksi oli kiinnostavaa keskustella myös siitä, mitä käyttöönottoja tai osioita toisilla on suunnitelmissa sekä millaisia vaihtoehtoja he punnitsevat, hän jatkaa.

”Tapahtumassa vallitsi rento ilmapiiri”

Karjalainen koki tapahtuman suurimmaksi anniksi juuri saadun vertaistuen. Hänestä on tärkeää, että NetSuiten käyttäjiä kehoitetaan olemaan avoimesti yhteydessä sekä kehittämään järjestelmää yhdessä.

– NetSuite on ollut Suomen markkinoilla vielä kohtalaisen vähän aikaa, niin mehän olemme edelläkävijöitä, Karjalainen naurahtaa.

– Tapahtumassa vallitsi rento ilmapiiri. Asioista puhuttiin niiden oikeilla nimillä, mikä on hyvä asia, Karjalainen päättää.

Yritysten kokemuksia B2B-toimijoiden palveluista.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi