Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Berggren katsottiin hyväksi yhteistyökumppaniksi”

Berggren Oy on suomalainen immateriaalioikeuksiin (IPR) erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on luoda asiakkailleen mahdollisuuksia menestyä. Ohjelmistoyritys M-Files Oy:lle Berggren tarjoaa täyden palvelun teollisoikeuksien hallintaa patentoinnista tavaramerkkien hallintaan saakka.

Berggrenin tyytyväinen yhteistyökumppani ja asiakas, M-Files Oy, on tamperelainen ohjelmistoyritys. Innovatiivisella ohjelmistollaan M-Files tarjoaa asiakkailleen älykästä ja helppoa tiedonhallintaa.

– Käyttäjien ei tarvitse miettiä, mihin mikäkin tieto on tallennettu ja mikä on mistäkin viimeisin versio. M-Files löytää tämän tiedon käyttäjän puolesta, M-Files Oy:n tuotekehitysjohtaja Veikko Juusola sanoo.

Apua patentointiprosesseihin

– Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Omien tuotekehittäjien kapasiteettia ei haluttu käyttää liikaa patentointiprosessiin, Juusola selittää.

“Berggren on huomioinut yrityksemme oikein hyvin, ja olemme hyötyneet yhteistyöstä konkreettisesti.”

Juusolan mukaan yksittäiseltä tuotekehittäjältä menisi liikaa aikaa, jos se yrittäisi hoitaa itse kaiken, mikä liittyy patentoinnin jättämiseen. Prosessiin kuuluu muun muassa paljon vuorovaikutusta patentointiviranomaisten kanssa.

– Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti, Juusola kertoo.

Riittävän iso ja luotettava yritys

M-Files on saanut Berggrenin kanssa harjoitetun yhteistyön kautta 12 patenttia, minkä lisäksi kymmenen patenttihakemusta on tällä hetkellä vetämässä. M-Files Oy:llä on Berggrenin kautta vakituiset patenttiasiamiehet, joiden kanssa yritys toimii ja hoitaa patentointiin liittyviä asioita.

– Berggren on huomioinut yrityksemme oikein hyvin, ja olemme hyötyneet yhteistyöstä konkreettisesti. Berggren on suomalainen, riittävän iso ja luotettava yritys sekä hyvä yhteistyökumppani, Juusola kiittää.

Berggren on IPR-talo, joka tarjoaa kaikki immateriaalioikeudelliset (IPR) palvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi