Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Pekka Lindroos, Hartwall: ”Saamme Berggreniltä nopeaa, tehokasta ja laadukasta palvelua”

Berggren on toiminut juomavalmistaja Hartwallin tavaramerkkiasiamiehenä jo useiden vuosikymmenten ajan. Vuosien varrella tavaramerkkejä on rekisteröity paljon niin Suomeen kuin muuallekin maailmaan. Hartwall on tyytyväinen Berggreniltä saamaansa tehokkaaseen ja laadukkaaseen palveluun.

– Berggren on Suomen johtava tavaramerkkiasiantuntija. Toki he hoitavat muitakin IPR:iä eli patentteja ja mallisuojauksia, mutta meidän yhteistyömme on keskittynyt ikonisten brändiemme tavaramerkkisuojauksiin, kertoo Hartwallin lakiasiainhoitaja Pekka Lindroos.

”Tavaramerkkisuojaus on meille todella tärkeää”

Tavaramerkkisuojauksilla halutaan suojata tuotetta kilpailijan mahdollisilta kopiointiyrityksiltä. Yksi Hartwallin ikonisista tuotteista on Original Long Drink – juomasekoitus, josta on suojattu niin nimi, merkki kuin sinivalkoinen raitakuviokin.

” Yhteistyö heidän kanssaan on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa.”

– Meillä on paljon tavaramerkkejä ja tavaramerkkirekisteröintejä. Nyt kun olemme vieneet tuotteitamme hieman eksoottisempiin maihin, niin olemme pystyneet antamaan pikkuisen haasteita myös Berggrenin toiminnalle, Lindroos sanoo.

– Tavaramerkkisuojaus on meille todella tärkeää. Kun käsissä on loistava ja ikoninen tuote, niin tietysti kilpailijat pyrkivät kopioimaan sen. Mitä lähemmäs kilpailija omalla tuotteellaan ulkonäöllisesti pääsee, sitä helpompi kuluttajan on sekoittaa tuotteet keskenään, Lindroos painottaa.

Ammattitaitoista palvelua

Yhteistyö Berggrenin kanssa on Lindroosin mukaan ollut aina todella hyvää. Hartwallin tyytyväisyydestä kertoo hänen mielestään omalta osaltaan pitkään jatkunut asiakassuhde.

– Ymmärrämme toisiamme. Saamme Berggreniltä nopeaa, tehokasta ja laadukasta palvelua, Lindroos kuvailee.

– Yhteistyö heidän kanssaan on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin.

Berggren on IPR-talo, joka tarjoaa kaikki immateriaalioikeudelliset (IPR) palvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi