Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Yhteistyö vahvistaa asiantuntijuutta ja takaa ainutlaatuisuuden

Cailap Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistuttaa kauneuteen ja pukeutumiseen liittyvä kuluttajatuotteita, kuten aurinkolaseja ja hiustarvikkeita. Yritykselle tuotteiden uniikki muotokieli on tärkeää, ja muun muassa sen takaamiseksi Cailap on tehnyt yhteistyötä IPR- talo Berggrenin kanssa.

Cailap aloitti yhteistyön Berggrenin kanssa syksyllä 2016 lisätäkseen ja ylläpitääkseen kilpailukykyään. Yritys oli suunnitellut uusia, innovatiivisia tuotteita, joihin se halusi suojauksen.

– Olemme keskittäneet aineettoman omaisuutemme hoidon Berggrenille. Se käsittää esimerkiksi pikkupatenttien ja mallioikeussuojien rekisteröinnin ja ylläpidon sekä domainit ja tavaramerkkien suojauksen, Cailapin liiketoimintajohtaja Hanna Laurmaa avaa.

Berggrenillä on laaja ja kansainvälinen kokemus

Valittaessa ja vertailtaessa sopivaa yhteistyökumppania vaakakupissa painoivat paitsi hyvät suositukset myös laaja ja kansainvälinen kokemus. Immateriaalioikeuksiin liittyviä palveluja tarjoava Berggren täytti Cailapin kriteerit.

“Olemme saaneet yhteistyöstä sitä, mitä siltä haimmekin.”

– Olemme saaneet yhteistyöstä sitä, mitä siltä haimmekin. Berggren tukee hyvin meidän asiantuntijuuttamme ja haluamme erottua designillä, ja heillä on meidän asiamme hyvin hallussa, Laurmaa kertoo.

– Berggrenin rooli on meidän tapauksessamme konsultoiva: olemme saaneet heiltä neuvoja siihen, mitä kannattaa suojata ja miten. Lisäksi he ovat auttaneet meitä valmistelu- ja suunnittelijasopimusten laatimisessa, Laurmaa selventää.

Hyvät kontaktiverkostot tukevat tavoitteiden saavuttamisessa

Kaiken kaikkiaan Cailap on tyytyväinen Berggrenin kanssa harjoitettuun yhteistyöhön. Pyrkimyksenä on ollut myös jakelun ja kansainvälisen tunnettuuden vahvistaminen, mikä on ollut helpompaa esimerkiksi hyvien kontaktiverkostojen ja asiantuntijuuden ansiosta.

– Yhteistyö Berggrenin kanssa vahvistaa asiantuntijuuttamme. Heidän kanssaan on myös todella sujuvaa ja mukavaa tehdä töitä, ja tulemme jatkamaan ja syventämään yhteistyötämme hankkeidemme edetessä, Laurmaa hymyilee.

Berggren on IPR-talo, joka tarjoaa kaikki immateriaalioikeudelliset (IPR) palvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi