Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Bittium on joustava työnantaja

Niina Mäkinen opiskelee, tekee töitä ja pelaa Oulun Kärpissä jääkiekkoa. Hallittaessa haastavaa pakettia työnantajan joustavuus korostuu. Bittium on yritys, jonka hyvän työyhteisön ja toimivien työskentelytapojen ansiosta työn yhdistäminen kilpaurheiluun ja opiskeluun on mahdollista.

– Bittium on ollut todella joustava siinä, että olen pystynyt hallitsemaan kaikki kolme käsissä pidettävää lankaa. Missään muussa firmassa en pystyisi näin hyvin yhdistämään jääkiekkoa, opiskelua ja vielä töitä, Niina kiittää.

Niina toimii ohjelmistosuunnittelijana Bittiumilla, joka on monipuolisia tuote- ja palveluratkaisuja tarjoava tuotekehitystalo. Yritys toimii maailmanlaajuisesti, ja sen päätoimipiste sijaitsee hiljattain valmistuneessa rakennuksessa Oulun Ritaharjussa.

Monipuolisia ja kiehtovia mahdollisuuksia

Alun perin Niina haki Bittiumille kesätöihin. Päästäkseen paremmin yrityksen toimintaan sisään hän kuitenkin jatkoi töitään koulun ohessa. Monipuolinen, kiehtova työ on vienyt Niinan mukanaan.

“Firma on edustava, ja työ on monipuolista. Lisäksi tässä yrityksessä on paljon mahdollisuuksia työelämän suhteen.”

– Olen tykännyt työstäni Bittiumilla todella paljon. Firma on edustava, ja työ on monipuolista. Lisäksi tässä yrityksessä on paljon mahdollisuuksia työelämän suhteen, Niina kertoo.

Käynnissä olevien hankkeiden lisäksi Niinan suunnitelmissa on ollut myös esimerkiksi päättötyön tekeminen yritykselle. Niina sanoo haluavansa ehdottomasti nähdä lisää ja katsoa, mihin tie yrityksessä vie.

”Täällä on hyvä olla”

Parasta Niinan työssä on hänen mukaansa työyhteisö. Työkaverit ovat mahtavia, eikä ulkopuolisuuden tunnetta ole tarvinnut kokea. Bittiumilla ollaan myös kiinnostuneita siitä, mitä työntekijöille kuuluu.

– Viihdyn työssäni, koska työilmapiiri on sellainen, että täällä on hyvä olla. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Bittiumista, Niina päättää.

Bittium on luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen erikoistunut yritys. Bittium tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita, sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.