Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Uusi asunto on ensiostajalle huoleton vaihtoehto

Vantaalainen, 30-vuotias Jere työskentelee yrittäjänä. Hän asuu Vantaan Asolassa isossa yksiössä. Bonavan rakennuttama asunto on hänen ensiasuntonsa. Asunnon ostoprosessi sujui kokonaisuutena hyvin ja omassa asunnossa on mukava asua.

Jeren asunto on hyvällä paikalla, lähellä Peijaksen sairaalaa sekä Rekolan juna-asemaa. Alue on uudehkoa, ja suurin osa sen rakennuksista on rakennettu vastikään. Alun perin oman asunnon ostamista suunnitellut Jere ei kuitenkaan ollut harkinnut uuden asunnon ostamista.

– Uudiskohde tuli eteeni hieman varkain. Veljeni osti uuden asunnon ja aloin sitten selvittämään, voisinko itsekin tehdä niin. Uusi asunto mahtui myös minun budjettiini juuri sopivasti, Jere kertoo.

– Vaakakupissa painoi tietynlainen huolettomuus. Sen takia uuden asunnon sitten loppupeleissä ostin, Jere perustelee.

Sujuva prosessi

“Avara ja iso, studiotyyppinen yksiö on juuri sellainen, mitä olin koko ajan etsinytkin.”

Jeren valitsi Bonavan rakennuttaman, 35,5 neliön ison kerrostaloyksiön lasitetulla parvekkeella. Asunnon ostoprosessi sujui Jeren mukaan hyvin. Siitä, kun hän oli käynyt katsomassa asuntoa ensimmäisen kerran, meni yhteensä muutama viikko siihen, että kaupat tehtiin.

– Bonava hoiti asiat mielestäni ihan hyvin. Myyjät olivat asiallisia ja asiakaspalvelijat ihan tehtäviensä tasalla. Mitään ongelmia ei ollut, Jere toteaa.

– Asunnon pohjaratkaisu on minulle aika sopiva. Avara ja iso, studiotyyppinen yksiö on juuri sellainen, mitä olin koko ajan etsinytkin, Jere sanoo.

“Oma koti on todella mukava”

Oman asunnon suurimmat hyödyt ovat Jeren mukaan taloudelliset. Sen lisäksi omassa asunnossa saa asua niin kauan kuin haluaa, kun taas vuokra-asunnossa tilanne voi muuttua itsestä riippumattomista syistä.

– Oma koti on todella mukava. Lainan lyhennyspäivänä sen aina huomaa, että lainan lyhentäminen ottaa kaaliin vähemmän kuin täyden vuokran maksaminen jollekin toiselle. Se on yksi asia, mistä huomaa, että oma asunto on paljon mukavampi, Jere naurahtaa.

– En näe mitään syytä, miksi en voisi suositella Bonavaa. Koko asunnon ostoprosessi toimi heidän kanssaan ihan hyvin, Jere kiteyttää.

Bonava on asuntorakennuttaja, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa. Bonavan tavoitteena on rakentaa sellaisia koteja ja naapurustoja, joissa asukkaat aidosti viihtyvät.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi