Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Autoliikekeskittymä valtatien varteen Hyvinkäälle

Hyvinkäällä Sveitsinportin alueella on ollut aktiivista rakennustoimintaa viime aikoina. Alueelle nousee autoliikekeskittymä, jonka ensimmäinen vaihe on valmistunut. Keskittymän kaksi merkittävää osallistujaa ovat Vaihtokaara ja Autokeskus, jotka molemmat avaavat uuden toimipisteensä alueelle.

Kasvun tukena

Vaihtokaara on turkulaislähtöinen ja keskittyy käytettyjen autojen myyntiin. Yritys on halunnut laajentua määrätietoiseti Uudenmaan alueelle, ja Hyvinkään piste on siihen luontainen jatkumo.

– Olemme avanneet neljä toimipistettä Uudellamaalla, ja Hyvinkään toimipiste on uusin. Meillä on tässä noin tuhat neliötä käytettävää tilaa, yläkerrassa sosiaalitilat. Tila on mainio käytettyjen autojen kaupalle, Vaihtokaara Hyvinkään myyntipäällikkö Kimi Martikainen mainitsee.

Autokeskus on osa suomalaisomisteista Aro-yhtymää. Hyvinkään toimipiste keskittyy uusien Toyotien myyntiin ja huoltoon sekä kattavaan vaihtoautovalikoimaan sisältäen laadukkaat Toyota Approved -vaihtoautot.

Markus Mäkitalo, Autokeskuksen Hyvinkään autotalon johtaja, korostaa, että kyseessä on heidän ensimmäinen yhteistyöprojektinsa BRAND toimitilojen kanssa.

Hyvä sijainti kiinnosti

– Sijainti kiinnosti heti. Olemme tuossa läheisessä kauppakeskuksessa aloitelleet toimintaa ja tämä on luontainen siirtymä kasvun tiellä. Lisäksi tämä oli hyvä mahdollisuus toteuttaa täysin uudistunut Toyota ID -myymäläkonsepti, joka tarjoaa upean asiakaskokemuksen, Mäkitalo toteaa.

Molemmat yritykset ovat panostaneet energiatehokkuuteen. BRAND toimitilojen rakennuksissa energiatehokkuus on otettu hyvin huomioon.

– Energiatehokkuus on meille tärkeä asia ja se tuo kustannussäästöjäkin, kun energiakuluihin ei mene niin paljoa rahaa, Martikainen kertoo.

Mäkitalo puolestaan mainitsee, että Aro-yhtymän arvoihin kuuluu energiatehokkuus ja se oli yksi keskeisistä kriteereistä rakennusprojektissa.

Vuokraus houkuttaa

Molemmat yritykset ovat valinneet vuokrauksen etujen hyödyntämisen sen sijaan, että olisivat investoineet omiin kiinteistöihin. Tämä päätös mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan ja varojen vapauttamisen muihin tärkeisiin investointeihin ja kasvuun. Lisäksi vuokraaminen tarjoaa joustavuutta, mahdollistaen tarvittaessa nopeammat liikkeet markkinamuutosten tai yrityksen sisäisten tarpeiden mukaan.

Sekä Vaihtokaara että Autokeskus näkevät Hyvinkään uuden toimipisteensä merkittävänä askeleena kasvussaan Uudenmaan alueella. Molemmat yritykset uskovat, että Sveitsinportin autoliikekeskittymä tulee olemaan merkittävä vetonaula asiakkaille ja tuo mukanaan positiivista kasvua alueelle.

Strategisesti lähellä moottoritietä sijaitseva keskittymä takaa erinomaisen saavutettavuuden niin paikallisille kuin kauempaakin saapuville asiakkaille. Sijainti on paitsi lisännyt näkyvyyttä ja tavoitettavuutta, myös tarjonnut loistavan alustan yrityksille laajentua ja palvella asiakkaita tehokkaasti.

Haasteiden kautta voittoon

Molemmat yritykset ovat kiittäneet BRAND toimitiloja yhteistyöstä, vaikka pieniä haasteitakin matkan varrelle mahtui.

– Saimme itse vaikuttaa materiaalivalintoihin ja toiveemme otettiin huomioon. Tilat on laadukkaat ja materiaalit ovat viimeisen päälle. Ollaan todella tyytyväisiä, vaikka tilojen luovutus myöhästyikin hieman sovitusta, Martikainen sanoo.

– BRAND toimitilojen kanssa toimiminen on ollut hyvää. Olimme mukana suunnittelusta asti ja saimme vaikuttaa moniin asioihin, Mäkitalo yhtyy.

BRAND toimitilat Oy rakentaa avaimet käteen -toimitiloja ennennäkemättömällä otteella. Korvaamme harmaat teollisuushallit visuaalisesti näyttävillä toimi- ja liiketiloilla, jotka tukevat aidosti asiakkaan bisnestä. Taidokkaasti toteutettu toimitila- ja julkisivusuunnittelu muuttaa arkisen konttorin kulmakunnan komeimmaksi käyntikortiksi.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.