TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Onnistuneen asiakkaan takana on onnistunut valmentaja

Vuosia hyvinvoinnin parissa työskennellyt Marja Juntunen kuuli Cambridge Ohjelmasta ystävältään, joka oli onnistunut saavuttamaan ihannepainonsa ohjelman avulla. Ohjelma kuulosti liian hyvältä ollakseen totta, joten Marja päätti tutkia aihetta tarkemmin. Nykyisin hän auttaa ihmisiä onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteensa ohjelman avulla.

Cambridge Ohjelman valmentajana ja personal trainerinä Helsingissä ja Porvoossa toimivan yrittäjän ajasta leijonanosa kuluu tällä hetkellä Cambridge-asiakkaiden parissa. Vaikka erilaiset hyvinvointiin ja valmennukseen liittyvät työt ovat Marjalle tuttuja jo vuosien ajalta, on Cambridge hänen mukaansa tehokkain tapa auttaa ihmisiä laihtumaan.

– Olen tehnyt personal trainerin töitä jo aiemmin, mutta ehdottomasti huikeimmat tulokset on saavutettu Cambridgen avulla, Marja kertoo iloisena.

Ihmisten auttaminen luo työlle merkityksen

Marja nauttii ihmisten auttamisesta. Kokonaisvaltaisen valmennuksen avulla ihmiset paitsi onnistuvat pudottamaan painoaan, niin voivat myös parhaimmillaan päästä kokonaan eroon tietyistä lääkityksistä.

“Parasta työssäni ovat ehdottomasti asiakkaiden onnistumiset.”

– Työ merkitsee minulle paljon. Kun saa auttaa muita, se antaa myös itselle todella paljon. Parasta työssäni ovat ehdottomasti asiakkaiden onnistumiset, Marja sanoo.

– Cambridge Ohjelma on suunniteltu ihmiseltä ihmiselle. Nykyisin on paljon nettivalmennuksia, mutta tässä isoin juttu on se, että me oikeasti tapaamme valmennettavat henkilökohtaisesti. Henkilökohtaisuus on myös se juttu, josta olen itse saanut paljon kiitosta työssäni.

Taustalla vahva tuki ja turvallinen ohjelma

Marja on viihtynyt työssään Cambridge valmentajana hyvin. Ammattilaisten kehittämää ja testaamaa ohjelmaa voi luottavaisin mielin jakaa eteenpäin valmennettaville, ja epätietoisuuden yllättäessä taustalta löytyy Cambridgen oma tukiverkosto.

– Meillä on käytössämme Help Desk sekä Cambridgen oma lääkäri. Valmentajat voivat myös kouluttautua aiheen tiimoilta vapaasti omien tarpeidensa mukaan.

– Valmentajia yhdistävät yrittäjähenkisyys, innostuneisuus sekä halu auttaa ihmisiä. Jos haluat olla tekemisissä ihmisten kanssa ja auttaa edistämään hyvinvointia, voin suositella valmentajaksi hakeutumista lämpimästi, Marja päättää.

Cambridge Ohjelma on laihdutukseen ja painonhallintaan erikoistunut kokonaisuus. Se perustuu vähäenergisiin ateriankorvikkeisiin, oivalluksien kautta oppimiseen ja uusien elintapojen harjoitteluun valmennuksessa. Tavoitteena on siirtyä laihdutuksesta kohti virallisten ravitsemussuositusten mukaista ruokailua.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi