Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Matti Kivinen: ”Palvelu on takuuvarmaa ja luotettavaa”

Helsingin yliopiston kampuksien ilmanvaihtokoneissa on käytössä erilaisia Camfilin suodattimia sekä suodatinpusseja. Yhteistyö Camfilin ja yliopiston välillä on jatkunut jo pitkään. Kiinteistönhoitaja Matti Kivinen arvostaa Camfilin tuotteiden tasalaatuisuutta sekä erinomaista palvelua.

Matti Kivinen toimii Helsingin yliopistolla kiinteistönhoitajana. Hänen tehtäviinsä kuuluvat lähinnä tekniseen kiinteistönhoitoon, eli esimerkiksi ilmanvaihtoon, lämpöön ja veteen liittyvät asiat. Yksi Matin hoitamista kampuksista, Keskustakampus, on 33 kiinteistön kokonaisuus.

– Näissä 33 kiinteistössä on ilmanvaihtokoneissa noin tuhat suodatinta. Kampuksella on päivittäin satoja ihmisiä töissä ja muina kävijöinä tietenkin opiskelijat sekä vierailijat, Matti summaa.

”Verkkokaupan avulla voimme tehdä hankintapäätöksiä ja tilauksia nopeasti”

Matti on toiminut kiinteistönhoitajana seitsemän vuoden ajan. Koko sen ajan hän on tehnyt myös yhteistyötä Camfilin kanssa. Tarvittavat erilaiset suodattimet ja suodatinpussit hän tilaa Camfilin verkkokaupasta. Verkkokaupassa hän voi tilata suodattimet esimerkiksi kerralla koko kiinteistöön tai vaihtoehtoisesti konekohtaisesti yksittäin.

– Suodattimia on paljon erilaisia ilmanvaihtokoneesta ja kanavapuhaltimista riippuen. Camfilin valikoista löytyy laajasti erilaisia suodatinmalleja ja -kokoja. On lankasuodattimia, kasettisuodattimia ja pussisuodattimia, Matti kuvailee.

– Verkkokaupassa voimme itse vaikuttaa toimituspäiviin ja saamme tilaukset sinne, minne ne haluamme. Verkkokaupan avulla voimme tehdä hankintapäätöksiä ja tilauksia nopeasti, Matti kertoo.

”Suodattimet ovat toimineet meidän käytössämme erinomaisesti”

“Suodattimet ovat toimineet meidän käytössämme erinomaisesti”

Yhteistyö Camfilin ja Helsingin yliopiston välillä alkoi jo ennen kuin Matti aloitti työnsä. Kaikki suodattimet vaihdetaan vähintään kerran vuodessa, useimmiten kahdesti. Joitakin suodattimia vaihdetaan useamminkin, aina likaisuusasteesta riippuen.

– Camfilin tuotteiden laatu on ollut hyvää, eikä ongelmia suodattimien kanssa ole ollut. Suodattimet ovat toimineet meidän käytössämme erinomaisesti, Matti kiteyttää.

– Suodattimien käyttö ja asennus on helppoa. Ne ovat kestäneet sekä asennuksen että poisoton. Myös suodatinpussien kestävyys on ollut hyvä, Matti lisää.

Suodattimet estävät haitallisten pienhiukkasten pääsyn sisäilmaan

Kaupunkialueella on ulkoilmassa nykyisin aika paljon terveydellekin haitallisia pienhiukkasia. Camfilin suodattimien avulla ollaan yliopiston kampuksien sisäilma kuitenkin onnistuttu pitämään ulkoilmaa puhtaampana.

– Suodattimissa on tietyt erotusasteensa, joiden avulla saadaan pienhiukkasia poistettua hyvinkin tarkkaan, Matti sanoo.

– Tuntuu myös, että pöytäpinnat ja muut ovat pysyneet pölyttöminä, Matti toteaa.

”Palvelu on takuuvarmaa ja luotettavaa”

“Camfil on merkinnyt meille yhteistyökumppanina hyvää ja luotettavaa laatua niin tuotteessa kuin palvelussakin!”

Yhteistyö Camfilin kanssa on sujunut Matin mukaan hyvin. Asiakaspalvelu niin myyjien kuin muidenkin Camfilin työntekijöiden osalta on hänen mukaansa ystävällistä, palvelevaa ja aktiivista. Vinkkejä ja neuvoja on saanut myös yleisesti sisäilman parantamiseksi, ei vain pelkkiin suodattimiin liittyen.

– Camfilin tuotteet ovat tasalaatuisia. Palvelu on takuuvarmaa ja luotettavaa. Olemme olleet tyytyväisiä. Meillä ei ole ollut mitään syytä sille, miksemme haluaisi tehdä Camfilin kanssa yhteistyötä myös jatkossakin, Matti summaa.

– Camfil on merkinnyt meille yhteistyökumppanina hyvää ja luotettavaa laatua niin tuotteessa kuin palvelussakin!

Maailman johtava ilmansuodattimien ja puhdastilaratkaisujen kehittäjä ja myyjä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi