Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Capnova ratkaisee palveluntarpeen rohkeasti

Capnova Oy on täyden palvelun IT-talo, jonka tyytyväinen asiakas Moment Group Oy on. Moment Groupin toimitusjohtaja Pia Pursiainen kertoo Capnovan tuottavan IT-palveluita avaimet käteen- periaatteella. Ymmärrys asiakkaan tarpeista on Pursiaisen mukaan erityislaatuista.

– Yhteistyössä Capnovan kanssa olemme erityisen tyytyväisiä siihen, miten he pystyvät tarjoamaan meille uusia ratkaisuja ja kehittämään palveluita meidän tarpeen mukaan. Capnova on aktiivinen toimija, eivätkä he oleta, että osaamme kysyä mitä tarvitsemme, Pursiainen summaa.

Täyden palvelun IT-talo

Moment Groupin toimintaympäristö on rakennettu MPLS-verkkoon siten, että Moment Groupin viisi toimipistettä toimivat yhdessä verkossa, joka on Capnovan tuottama. Sen lisäksi Moment Groupin toimistoratkaisut tulevat Capnovan toimesta. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi tietokoneita Moment Group ei hanki ollenkaan itse.

“Me pystymme luottamaan siihen, että Capnova tuottaa meille parhaalla mahdollisella tavalla ne IT-palvelut, joita me omassa toiminnassa tarvitsemme.”

– Tilaamme palvelun suoraan Capnovan kautta. Meidän puolella ei tarvitse yhtään miettiä pc-koneiden käyttöönottoa, sillä ne tulevat suoraan toimintakuntoisena työpöydälle, Pursiainen toteaa.

Pursiainen kertoo Moment Groupin ulkoistaneen kaiken niille osaajille, jotka ovat osaavia tekijöitä IT-ratkaisujen suhteen. Siksi webhotellipalvelut sekä palvelinratkaisut ovat Capnovan ylläpitämiä.

Vaativassa ajassa Capnova tarjoaa toimintavarmuutta

Pursiaisen mukaan yhteistyö Capnovan kanssa on korostunut erityisesti siten, että ongelmien ilmaantuessa he tarttuvat heti toimeen. Asiakkaan ei tarvitse miettiä voiko jotain asiaa kysyä.

– Elämme sellaista aikaa liiketoiminnassa, että meidän omille asiakkaille tulee jatkuvasti uusia tarpeita. Niiden toteuttamiseksi me tarvitsemme myös teknisiä ratkaisuja. Capnovan asiantuntijatiimistä löytyy aina joku, jolla on meille aikaa.

Moment Groupin omat lupaukset asiakkailleen heijastuvat yhteistyöhön Capnovan kanssa, sillä laatu, käytettävyys sekä toimintavarmuus ovat isossa roolissa molempien yritysten toiminnassa.

– Se, mitä lupaamme meidän asiakkaille, näkyy yhteistyössä Capnovan kanssa. Me pystymme luottamaan siihen, että Capnova tuottaa meille parhaalla mahdollisella tavalla ne IT-palvelut, joita me omassa toiminnassa tarvitsemme, Pursiainen kiittelee.

Capnova on täysin suomalainen, jo vuonna 2000 perustettu IT-alan asiantuntijayritys. Yritys parantaa tehokkaiden, luotettavien ja käyttövarmojen IT-palveluiden avulla asiakkaidensa arkea niin pienissä pk-yrityksissä kuin suurissa pörssiyhtiöissäkin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.