Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Casemet voi räätälöidä tuotteemme joustavasti alusta loppuun“

Suurteollisuudelle erilaisia työvälineautomaatteja suunnitteleva Pickway Oy on tehnyt Casemetin kanssa yhteistyötä jo kymmenen vuoden ajan. Pickwayn Jarmo Nissinen arvostaa yhteistyössä erityisesti räätälöitävyyttä, joustavuutta sekä hyvää suunnitteluosaamista.

Pickway Oy on 20 vuotta sitten perustettu eletroniikkaohjelmistoja suunnitteleva yritys, joka lopputuotteenaan valmistaa automaatteja suurteollisuudelle.

– Tuotteitamme käyttää 50 000 ihmistä 400 yrityksessä eri puolilla Eurooppaa. Yksittäisiä tapahtumia automaateilla tehdään vuosittain miljoona kappaletta, Pickway Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Nissinen kertoo.

Casemet tekee Pickwaylle alihankintatyönä kokoonpanoa ja sähkömekaniikkasuunnittelua metalliosien ja ohutlevytuotteiden osalta. Casemet löytyi yhteistyökumppaniksi sattumalta.

– Olin Mikkelissä kävelyllä ja kuulin jostain metallipajan ääniä. Menin katsomaan mistä äänet kuuluvat ja aloin keskustella Casemetin omistajan kanssa. Vaikka meillä lopulta oli kilpailutus yhteistyökumppanista, valitsimme Casemetin. Minut vakuutti heidän intohimonsa tuotekehitystä ja tuotteiden valmistusta kohtaan, Nissinen muistelee.

Yhteistyö perustuu suunnitteluun ja vuorovaikutukseen

Yhteistyö alkoi kymmenen vuotta sitten käsineautomaattilaitteen suunnittelussa ja tähän päivään mennessä tuotteita on yhdessä tehty tuhansia.

– Yhteistyömme perustuu molemminpuoliseen suunnitteluun ja vuorovaikutukseen. Yhteistyössämme tärkeintä on se kokonaispalvelu, jonka saamme heiltä. He voivat räätälöidä tuotteet meille alusta loppuun. He myös kuuntelevat asiakasta, Casemetillä on isot korvat, Nissinen veistelee.

Pickwayn tuotantosyklit ovat nopeita, mikä asettaa erityisvaatimuksia myös yhteistyökumppaneille.

– Heidän joustavuutensa on erityisen tärkeä ja hyvä ominaisuus nopeiden tuotantosykliemme vuoksi, Nissinen huomauttaa.

“Casemetin avulla saamme hyvän tuotteen, jolloin loppuasiakaskin on tyytyväinen”

“Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Casemetin kanssa sellaisille yrityksille, jotka haluavat tuotesuunnittelua A:sta Ö:hön ja loppuvalmistuksen osaaviin käsiin.”

Casemet ja Pickway aloittavat uusien laitteiden suunnittelun yhdessä. Suunnittelu voidaan hoitaa myös virtuaalisesti.

– Sähköisillä viestintävälineillä voimme ottaa mukaan etänä myös kauempana olevan loppuasiakkaan. Voimme pyöritellä mallinnuksia virtuaalisesti ja aika itse tuotteen valmistukseen lyhenee, kun ei aina tarvitse matkustaa maailmalle, Nissinen perustelee.

Yhteistyöstä on koitunut Pickwaylle paljon hyötyä.

– Menestyäksemme tarvitsemme yhteistyökumppaneita, jotka sitoutuvat ja pysyvät sovitussa aikataulussa ja laadussa. Casemetin avulla saamme hyvän tuotteen, jolloin loppuasiakaskin on tyytyväinen. Lisäksi rahankiertomme paranee, kun meidän ei tarvitse sitoa omaa pääomaa koneisiin ja tuotantovälineisiin, Nissinen listaa.

– Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Casemetin kanssa sellaisille yrityksille, jotka haluavat tuotesuunnittelua A:sta Ö:hön ja loppuvalmistuksen osaaviin käsiin. Silloin Casemet on oikea valinta, Nissinen summaa.

Casemet on teräskoteloinnin ja ohutlevytekniikan ammattilainen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi