Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Häkkilät saivat yksilöllisen talon Castro Kodeilta: ”Emme halunneet massatuotantoa tai pakettiratkaisua”

Castro Kodit rakensi Paula ja Olli-Pekka Häkkilälle kakkoskodin Kiiminkijoen rannalle avaimet käteen -periaatteella. Pariskunnan mukaan projekti eteni hyvin, kaikki tehtiin mitä luvattiin, joustettiin tarvittaessa eikä tyydytty pelkkiin yksinkertaisiin ratkaisuihin. Tärkeää Häkkilöille olikin talon yksilöllisyys ja räätälöitävyys.

“Talo on juuri sellainen, minkä halusimmekin”

Kehitysinsinöörinä työskentelevä Paula Häkkilä ja logistiikkajohtajana työskentelevä Olli-Pekka Häkkilä alun perin halusivat oman kotinsa läheisyyteen rantasaunan. Pelkän saunan tai edes huvilan rakentaminen ei kuitenkaan onnistunut, joten pariskunta rakennutti tontille omakotitalon.

– Tämä on meidän kakkoskotimme, kodin ja mökin välimuoto. Tässä on parhaat puolet molemmista, Paula kuvailee.

– Kaikki on oikeastaan rakennettu sen saunan ympärille. Täällä on kaikki mökillä oltavat ratkaisut otettu huomioon ja täällä voi olla eri vuodenaikoina. Mutta lähtökohtana oli sauna, Olli-Pekka jatkaa.

”Pystyimme vaikuttamaan lähes kaikkeen”

Kahden aikuisen ja kahden lapsen tarpeisiin rakennettu talo räätälöitiin Häkkilöiden toiveiden mukaisesti.

– Pystyimme itse vaikuttamaan lähes kaikkeen, kuten pohjaratkaisuun, pintamateriaaleihin, kalusteisiin, lämpöjärjestelmiin ja ulkomateriaaleihin. Ainoastaan rakennusteknisiin asioihin emme puuttuneet, Olli-Pekka luettelee.

– Kun valitsimme talotoimittajaa, Castro Taloista tuli sellainen fiilis, että siitä tulee yksilöllinen talo juuri meille. Se ei tuntunut pakettiratkaisulta tai massatuotannolta. He ottivat huomioon sen, mitä me halusimme, Paula täydentää.

”Ei tyydytty yksinkertaisiin ratkaisuihin”

Castro Talojen edustaja tarjosi Häkkilöille ehdotuksia ja apua vaihtoehtojen valinnoissa.

– Saimme erilaisia vaihtoehtoja eikä pysytty tietyissä yksinkertaisissa ratkaisuissa, vaan etsittiin niitä mitkä meitä miellyttivät. Castro Kodit oli myös todella joustava ja pystyimme vaihtamaan materiaaleja nopeastikin, Paula kiittelee.

Erityisen tyytyväinen Paula olikin saamaansa asiakaspalveluun.

– Vaikeiden asioiden edessähän se mitataan, miten hyvä firma on. Kun meille tuli hankalampia tilanteita vastaan, keskustelimme heidän kanssaan siitä, miten kannattaa tehdä, miten menemme eteenpäin ja asiat selvitettiin todella hyvin, Paula painottaa.

”Mitään ei tarvitse muuttaa”

Lopputulokseen pariskunta on ilmeisen tyytyväinen.

– Yksi päivä mietin tätä taloa ja mieleeni ei tullut mitään, mitä pitäisi muuttaa. Se toimii kuin ajatus. Talo on juuri sellainen, minkä halusimmekin, Paula kuvailee.

– Voimme suositella Castro Koteja muillekin. Projekti eteni hyvin, tehtiin mitä luvattiin ja tarvittaessa joustettiin, Olli-Pekka päättää.

Castro Kodit Oy rakentaa laadukkaita, yksilöllisiä koteja pääosin pohjoissuomalaisille. Yritys palvelee omakotirakentajia Oulun ja Kajaanin seudulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi