Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Innokas CLT-rakentamisen asiantuntija

Hymykodit Oy rakentaa muuttovalmiita pientaloja CLT-massiivipuusta. Hymykodit Oy:n toimitusjohtaja Heli Hämeenniemi kokee Celt Oy:n olevan yhteistyökumppani, jonka kanssa voi edetä luottavaisesti.

Celt jalostaa CLT-levyistä eli ristiinliimatusta massiivipuulevystä valmiita suurelementtejä. Elementteihin tehdään tehtaalla valmiiksi pintakäsittelyt ja eristykset sekä asennetaan ikkunat ja ovet. Hämeenniemen mielestä yhteistyöstä hyötyvät molemmat osapuolet.

– CLT-rakentaminen on Suomessa vielä melko uutta, joten ihmisillä on paljon kysymyksiä. Celtin kanssa pystymme yhdessä viemään puurakentamista eteenpäin, ja se on erittäin hienoa, Hämeenniemi kuvailee.

celt

Keskusteleva ja osaava yhteistyökumppani

“Mielestäni jaamme Celt Oy:n kanssa saman tekemisen meiningin ja intohimon puurakentamiseen.”

– Celt Oy:llä on töissä ihmisiä, jotka ovat olleet tämän materiaalin kanssa tekemisissä jo pidempään. Kokemus tulee esille, kun rakennuksen suunnitteluvaiheessa pohditaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja, Hämeenniemi arvioi.

Hämeenniemen mukaan yhteistyökumppanin valinnassa painoi myös se, että tahdottiin suosia suomalaista yritystä. Yritysten yhteistyössä yhdistyy Hämeenniemen mielestä hyvin Celt Oy:n elementtirakentamisen osaaminen sekä Hymykotien oma rakennuskonsepti ja suunnittelu.

– Toivoimme yhteistyökumppaniltamme jatkuvaa halua kehittyä. Mielestäni jaamme Celt Oy:n kanssa saman tekemisen meiningin ja intohimon puurakentamiseen, Hämeenniemi toteaa.

ikkuna

Syvä ymmärrys CLT-rakentamisesta

Hämeenniemi kuvailee Celt Oy:n asiakaspalvelua sujuvaksi. Yhteydenpito yhteistyökumppanien välillä oli aktiivista projektin aikana.

– Celt on meille hyvä yhteistyökumppani muun muassa siksi, että toimitilamme ovat Pirkanmaalla ja tapaamiset on helpompi järjestää. Lisäksi Celt Oy:n palvelutarjonta kohtaa tämänhetkisen tarpeemme. Olen myös tyytyväinen heidän tiiminsä ammattitaitoon ja tekemisen intoon, Hämeenniemi tiivistää yhteistyön etuja.

hameenniemi

Celt valmistaa CLT-runkoisia rakennuselementtejä asuinrakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi