Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Admin-oikeuksien hallinta parantaa Valmet Automotiven tietoturvaa

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Valmet Automotive käyttää Centero Carillonia tilapäisten admin-oikeuksien myöntämiseen. Carillonin ansiosta IT-tukeen ei tule käytännössa juuri lainkaan pyyntöjä admin-oikeuksien lisäämisestä. Kun admin-oikeudet ovat tilapäisiä, paranee samalla myös tietoturva.

Valmet Automotive on autoteollisuuden palveluja tarjoava teknologia-alan konserni. ICT Infrastructure Manager Timo Tuomisen toimenkuvaan kuuluu yhteistyö Valmet Automotiven IT-infraan liittyvien yhteistyökumppaneiden kanssa. Yksi kumppaneista on Centero.

– Carillon on käytössä kaikissa toimihenkilöiden Windows-työasemissa ja myös isossa osassa tuotantokoneita, Tuominen summaa.

“Carillon on hyvä tuote oikeuksien hallintaan”

“Pyyntöjä admin-oikeuksien saamiseksi ei enää juuri tule. Se on ehkä yksi suurimmista hyödyistä.”

Carillonin avulla Valmet Automotive voi rajoittaa pysyvien admin-tunnuksien myöntämistä eri käyttäjille. Admin-oikeudet voi sen avulla antaa käyttöön tilapäisesti.

– Carillon on hyvä tuote oikeuksien hallintaan. Pyyntöjä admin-oikeuksien saamiseksi ei enää juuri tule. Se on ehkä yksi suurimmista hyödyistä. Loppukäyttäjää helpottaa puolestaan oikeuksien hakemiseen liittyvä selkeästi määritelty prosessi, Tuominen kuvailee.

– Toinen merkittävä hyöty on se, että Carillonin myötä myös jatkuvien admin-oikeuksien tarve on huomattavasti vähentynyt. Sen ansiosta tietoturva paranee. Kolmas hyöty on se, että varsinaisten täysien admin-oikeuksien määrää on voitu vähentää, koska ympäristössä voidaan hallinnoida verkkoon liittyviä admin-oikeuksia erikseen., Tuominen painottaa.

Tukipalvelut toimivat joustavasti

Tuominen toimii Valmet Automotiven ja Centeron välillä pääyhteyshenkilönä. Hän on ollut yhteydessä sekä Centeron myyntiin että tukeen. Mahdolliset ongelmatilanteet on hänen mukaansa hoidettu hyvin.

– Centerolla on toimiva kokonaisuus ja sovellus oikeuksien hallintaan. Vaikka kyseessä on pieni yritys, niin tuki ja kaikki muukin on toiminut hyvin ja joustavasti. Minulla ei ole mitään valittamista. Voin suositella heitä, Tuominen summaa.

Asiantuntemusta ja osaamista muun muassa MSI-paketoinnista, sovellusvirtualisoinnista, sekä työasemaympäristön vakioinnista ja järjestelmänhallinnasta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.