Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

“Circlesin osaamisprofiili oli meille juuri oikea”

Circles on auttanut Trimbleä Tekla Structures -ohjelmiston uusien toiminnallisuuksien kehittämisessä. Circlesin asiantuntijoilla oli juuri sellainen osaamisprofiili, jota Trimble yhteistyön alussa kaipasikin. Tavoitteena on rakentaa taustajärjestelmä, jonka avulla tietoa ei tarvitsisi enää kuljettaa paperimuodossa.

Trimble valmistaa maanmittauskojeita, GPS-järjestelmiä ja erilaisia ohjelmistoja. Tekla on Trimble-konsernin suurin ohjelmistoyhtiö. Tekla on kehittänyt Tekla Structures -ohjelmiston, jolla voidaan suunnitella niin pilvenpiirtäjiä, tunneleita, asuintaloja kuin koulujakin – käytännössä mitä vaan ympäri maailmaa.

– Trimble osti Teklan noin kahdeksan vuotta sitten, kertoo Trimblen Timo Rihtniemi.

Kaivattua osaamista oikeista asioista

Circles on auttanut Trimbleä Tekla Structures -ohjelmiston taustajärjestelmän luomisessa, jonka kautta on tulevaisuudessa tarkoitus ajaa piirrustusinformaatiota. Yhteistyö sai alkunsa Circlesin aktiivisuudesta.

– Tyyppillisesti rakentamisprosessin aikana kulkee todella paljon tietoa paperimuodossa. Siitä yritetään nyt käytännössä päästä eroon, Rihtniemi sanoo.

– Circlesin osaamisprofiili oli meille juuri oikea. Heillä oli osaamista juuri niistä asioista, joita kaipasimmekin, kuten Amazonin palveluista, niiden rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Sitä kautta he tähän tehtävään valikoituivat, Rihtniemi muistelee.

“Yhteistyö on toiminut todella hyvin”

“Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja olemme saaneet toiminnallisuuksia kehitettyä. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä Circlesin kanssa vielä pitkäänkin.”

Circlesin asiantuntijat työskentelevät kiinteästi Trimblen toimistolla yhdessä sen tiimin kanssa, jonka kanssa tekevät päivittäin töitä. Tällä tavoin kommunikaatio on huomattavasti nopeampaa verrattuna siihen, että tiimi tekisi töitä erillisillä toimipisteillä.

– He ovat integroituneet porukkaan hyvin. Heillä tuntuu kyllä olevan asiantuntemusta pilvipalveluiden rakentamisesta. Tietokannat, protokollat ja sovellusten rakentaminen tuntuvat olevan hallussa, Rihtniemi kuvailee.

– Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja olemme saaneet toiminnallisuuksia kehitettyä. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä Circlesin kanssa vielä pitkäänkin, Rihtniemi toteaa.

Circles Consulting on digitaalisen konsultoinnin asiantuntijatalo.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.