Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Cityvarasto tarjoaa säilytysratkaisuja vaativiin tarpeisiin

Uudenmaan Viva Oy:n toimistolla Helsingin Oulunkylässä, vain viiden minuutin matkan päässä Cityvaraston Metsälän toimipisteestä istuu tyytyväinen sisustussuunnittelija ja stailaaja Kaisa Järvinen. Vivan oma varastotila kävi pieneksi stailauspalveluiden kysynnän kasvun vuoksi. Avun toi Cityvarasto Oy, joka tarjoaa monipuolisia tilaratkaisuja eri toimijoille.

Viva tarvitsee suuren määrän kalusteita, tekstiilejä ja piensisustustavaroita kohteidensa stailaukseen. Tarve säilytystilalle on Järvisen mukaan suurta.

– Asunnot kalustetaan ja stailataan kuten oikeat kodit, sinne viedään koko olohuoneen kalustus, ruokapöydät, tuolit, valaisimet, tekstiilit ja matot. Meidän oman varaston kapasiteetti ei enää riittänyt. Sen lisäksi oli hankalaa liikkua monien ovien ja hissin kautta parkkihalliin sohva tai ruokapöytä kainalossa, Järvinen kertaa syitä tilantarpeelle.

“Pakkaaminen ja purkaminen voidaan suorittaa sisätiloissa, joka on todella ihanaa, kun on vaikkapa räntäsade tai vesikeli.”

Cityvarastoon sisään, vaikka auton kanssa

Cityvarasto tarjoaa Vivalle tilat, joissa pääsee toimimaan sujuvasti. Järvinen kertoo, että nykyään he pystyvät lastaamaan ja purkamaan kalusteita suoraan niiden säilytystilassa. Varastotilojen eteen, ja jopa sisälle pystyy ajamaan autolla.

– Pääsemme ajamaan autolla Cityvarastoon sisälle asti. Pakkaaminen ja purkaminen voidaan suorittaa sisätiloissa, joka on todella ihanaa, kun on vaikkapa räntäsade tai vesikeli. Meillähän on todella paljon sisustustavaraa, joten tämä helpottaa meidän kaikkien työtä.

Tilaa tarpeeseen kuin tarpeeseen

Cityvaraston liikeidea on Järvisen mukaan erittäin toimiva, sillä he pystyvät vastaamaan monenlaiseen tarpeeseen varastotilojen suhteen. Järvinen kehuu, että henkilökuntaa on aina saatavilla, jos on esimerkiksi vailla pakkausmateriaalia tai muunlaista apua.

– Tarvitsimme erikseen tilan kalusteille, tekstiileille ja piensisustustavaroille. Cityvarastolla oli nämä kaikki meille tarjota. He ovat vastanneet tarpeisiimme hyvin, Järvinen kiittää

Valtakunnallisesti toimiva Cityvarasto Oy tarjoaa laadukkaita pienvarastopalveluita moninaisiin tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi