Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Laadukkaita laitteita ja joustavaa palvelua

Vantaan Tammistossa sijaitsevan Fit Tammisto Kuntokeskuksen kuntosalilaitteista suurin osa on hankittu Concept Finnrowingilta. Concept Finnrowing maahantuo Cybex-merkin laitteita, jotka ovat kuntosaliyrittäjä Riku Kärkkäiselle tuttuja monen vuosikymmenen ajalta.

Kärkkäisen mukaan yhteistyöhön Concept Finnrowing Oy:n kanssa päädyttiin, koska Fit Tammistosta tahdottiin tehdä laitevarustelultaan yksi Suomen parhaista kuntosaleista. Kärkkäiselle oli selvää, että kuntokeskukseen hankittaisiin juuri Cybexin laitteita, joten yhteistyökumppanin valinta oli helppoa.

– Kumppanin valintaan vaikutti myös se, että Fit Tammistoon tahdottiin saada mahdollisimman paljon laitteistoa samasta paikasta, Kärkkäinen mainitsee.

Concept Finnrowing toimittaa parasta laatua

Concept Finnrowing on toimittanut suurimman osan Fit Tammiston tarvitsemista laitteista ja ryhmäliikuntavälineistä. Kärkkäisen mukaan Cybexin laitteet ovat parhaita markkinoilla, sillä ne kohdistuvat juuri niihin lihaksiin kuin on tarkoitus.

“Heiltä saa todella kattavan valikoiman vain parhaita välineitä.”

– Markkinoilla on paljon laitetoimittajia, mutta koska halusimme hankkia vain parasta laatua, valitsimme yhteistyökumppaniksemme Concept Finnrowingin, Kärkkäinen toteaa.

Kärkkäinen on ollut tyytyväinen myös laitteiden sujuvaan huoltoon sekä työntekijöiden ammattitaitoon. Hänen mukaansa työntekijöillä on silmää sille, kuinka kuntosali kannattaa varustaa.

Asiakaspalvelu toimii loistavasti

Kärkkäisen mielestä parasta yhteistyössä on ollut se, että Concept Finnrowingin asiakaspalvelu toimii todella hyvin. Viesteihin vastataan nopeasti, ja yhteistyötä sujuvoittaa myös se, että yhteistyökumppanin työntekijät ovat itsekin kiinnostuneita urheilusta.

– Voin todellakin suositella Concept Finnrowingia. Heiltä saa todella kattavan valikoiman vain parhaita välineitä, Kärkkäinen kertoo.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi