Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Päivi Poutiainen: ”Coronarian arvot vastaavat omiani”

Psykologina ja psykoterapeuttina työskentelevä Päivi Poutiainen arvostaa Coronariassa kehittymismahdollisuuksia, asiakaslähtöisyyttä ja mutkattomuutta. Coronarian arvot vastaavatkin Poutiaisen mukaan hänen omiaan.

Coronariassa psykologina ja psykoterapeuttina työskentelevä Päivi Poutiainen tekee monipuolisesti töitä niin lasten, nuorten, perheiden kuin aikuisasiakkaiden kanssa. Coronariassa Poutiainen arvostaa erityisesti sitä, että omasta ammattitaidosta saa pitää huolta.

– On tärkeää, että työssä voi kehittyä. Coronariassa pidetään huolta ammattitaidosta ja kouluttautumisesta. Meillä on aika mahtava sisäinen koulutussysteemi. Lisäksi työnohjaus ja konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät, Poutiainen listaa.

Poutiaisen mukaan hienointa yhdessä tekemisessä onkin mahdollisuus ajatustenvaihtoon ja konsultaatioiden vaihtamiseen kollegojen kanssa.

– Monet kokeneetkin ammatinharjoittajakollegat ovat sanoneet, miten yksin
tehdessä alkaa kaivata tiimiä tai samanhenkistä porukkaa, jonka kanssa vaihtaa ammatillisesti ajatuksia. Meillä on aina mahdollisuus kääntyä toisen kokeneen ammattilaisen puoleen, Poutiainen iloitsee.

Mutkaton ja joustava

“Coronarialla myös otetaan ammatinharjoittajan elämäntilanne huomioon ja töitä voi tehdä hyvin joustavasti. Työntekijöiden hyvinvointiin on satsattu.”

Poutiaisen mukaan Coronarialla ollaan asiakaslähtöisiä, mutta samalla satsataan työntekijöiden hyvinvointiin.

– Coronarian arvot vastaavat hyvin paljon omia arvojani. Kehittymisen lisäksi työ on asiakaslähtöistä ja täällä on hyvin mutkatonta tehdä töitä. Coronarialla myös otetaan ammatinharjoittajan elämäntilanne huomioon ja töitä voi tehdä hyvin joustavasti. Työntekijöiden hyvinvointiin on satsattu, Poutiainen huomauttaa.

Coronariassa on hyvä henki

Poutiainen suosittelee Coronariaa työpaikkana useasta syystä.

– Työntekijöiden lisäksi täällä satsataan esimiestyöhön ja täällä on hyvä henki. Katse on kuitenkin perustehtävässä, Poutiainen korostaa.

– Työkavereiksi toivon mukavia ihmisiä, jotka ovat oman alansa ammattilaisia ja jotka haluavat kehittää yhteistä työtä, Poutiainen summaa.

Coronaria tarjoaa asiakkailleen hoiva-, kuntoutus- ja terveyspalveluja ympäri Suomea.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi