Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Helppokäyttöinen sovellus kannustaa liikkumaan

Aditro tarjoaa henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä henkilöstö- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluita. Henkilöstön hyvinvointi ja siihen panostaminen on suuri osa koko yrityksen kulttuuria. Osana hyvinvoinnin edistämistä on säännöllinen taukoliikunta, jonka ylläpitämiseksi Aditron työntekijät käyttävät liikuntasovellus Cuckoo Workoutia.

Aditro toimii kaikissa Pohjoismaissa sekä Virossa. Suomessa Aditro työllistää yhteensä noin 430 henkilöä neljällä eri paikkakunnalla. Yrityksen pääasiallisia asiakkaita ovat yritykset sekä julkishallinto.

“Kun henkilöstö viihtyy, näkyy se myös asiakasrajapinnassa.”

– Olemme yritys, jossa on aika matala hierarkia. Hyvinvointi on vahva osa kulttuuriamme. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy. Kun henkilöstö viihtyy, näkyy se myös asiakasrajapinnassa, kertoo Aditron henkilöstöpäällikkö ja Suomen sekä Viron HR- vastaava Merja Vehmainen.

– Hyvinvointi tulee ilmi esimerkiksi erilaisten aktiviteettien kautta. Meillä on todella hyvä ja toimiva vapaa-ajan toimikunta, joka järjestää erilaista ohjelmaa hyvinvoinnin saralla. Teemme myös paljon kyselyitä henkilöstölle, joilla kartoitamme henkilöstön hyvinvointia ja teemme tarvittavia toimenpiteitä asioiden korjaamiseksi, Vehmainen jatkaa.

Onnistuneen pilotin kautta lanseeraus koko henkilöstölle

Yksi osa työntekijöiden hyvinvoinnin edistämistä on taukoliikunta. Toimisto- ja istumatyötä tekevillä työntekijöillä erityisesti niska-hartiaseudun vaivat ovat usein syy sairauspoissaoloille. Istuminen ei tee kenellekään hyvää pitkällä aikavälillä. Näitä vaivoja voidaan kuitenkin ehkäistä muistamalla liikkua ja venytellä työpäivän aikana.

– Meillä oli aikaisemmin taukoliikuntahetkiä, joita tehtiin jokaisella paikkakunnalla ja joita vetivät erilliset ohjaajat. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, etteivät ne oikein toimineet ja että tarvitsimme jotain uutta.

– Teimme Cuckoo Workoutin kanssa ensin pilotin. Yksi tiimi testasi sovellusta ja innostui siitä todella paljon. Vuoden 2016 alussa lanseerasimme sen koko henkilöstölle, Vehmainen muistelee.

Aktivointikampanjat pitävät liikettä yllä

“Olen ollut tyytyväinen siihen, miten helppokäyttöinen Cuckoo Workout on.”

Nyt Cuckoo Workout on käytössä kaikilla Aditron Suomen toimipisteillä. Sovellusta voi käyttää joko mobiilisti tai tietokoneella. Työntekijät voivat pitää taukoliikuntahetkiä haluamallaan syklillä. Sen lisäksi sovellus tarjoaa myös aivojumppaa sekä mindfulness- harjoituksia.

– Olen ollut tyytyväinen siihen, miten helppokäyttöinen Cuckoo Workout on. Se on helppo ottaa käyttöön. Tarvitset vain pelkän linkin, etkä mitään erillisiä kirjautumisia.

– Helppokäyttöisyyden lisäksi olen tyytyväinen siihen, että sovelluksessa on aktivointikampanjoita. Kun huomaamme, että Cuckoo Workoutin käyttö alkaa hiipua, niin voimme järjestää jonkin kampanjan, jossa on houkuttelevat palkinnot. Niin saamme työpäivään heti lisää virikettä, Vehmainen avaa.

”Tämä on mielestäni loistava tuote, joka ihan kaikkien yritysten pitäisi ottaa käyttöön”

Cuckoo Workoutin käyttöönoton jälkeen ovat niska-hartiaseudun vaivojen vuoksi tulleet sairauspoissaolot Vehmaisen mukaan vähentyneet. Hän on huomannut, että työntekijät ovat alkaneet aidosti voida paremmin. Yhteistyö Cuckoo Workoutin kanssa on sujunut ongelmitta, ja Vehmainen suositteleekin sovellusta niin isoille kuin pienille yrityksille.

– Asiakaspalvelusta on saanut todella hyvää apua. Koko organisaatiossa kaikki ihmiset ovat muutenkin todella avuliaita ja auttavaisia.

– Kiitos Veeralle ja Idalle tästä innovaatiosta. Tämä on mielestäni loistava tuote, joka ihan kaikkien yritysten pitäisi ottaa käyttöön, Vehmainen summaa.

Cuckoo Workout on taukoliikuntasovellus, joka havahduttaa istumatyöntekijän pitämään kolme aktiivista mikrotaukoa työpäivän aikana.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi