Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Mika Marttinen, Tamro Oyj: ”DDC-Tekniikka on mukautunut tarpeisiimme hienosti”

Tamro Oyj on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija, jonka toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla. Tampereen piste on rakennettu vuonna 2000, ja rakennusautomaatio on ollut aina tärkeä osa tilojen kokonaisuutta. Rakennusautomaatiojärjestelmiä tarjoava Tampereen DDC-Tekniikka onkin ollut Tamron tärkeä yhteistyökumppani jo 17 vuoden ajan.

DDC-Tekniikan Tamrolle tarjoamat palvelut sisältävät ylläpidollisia palveluja sekä kehitystyöhankkeita rakennusautomaatioon liittyen. Lääkkeiden jakelussa tilanteen tasalla pysyminen on erityisen tärkeää.

– Tamrossa halutaan jatkuvasti kehittyä myös järjestelmien osalta, jotta tekninen puoli olisi nykypäivää. Jos teemme laajennuksia tai muutoksia, on DDC-Tekniikka yhteistyökumppanimme, Tamron kiinteistöpäällikkö Mika Marttinen kertoo.

“Tarvitsemme laadullisesti hyvän kumppanin, ja DDC-Tekniikka on toiminut tässä mallikkaasti.”

– Rakennusautomaatio linkittyy aika moneen eri järjestelmään, joten muutokset tehdään aina riskikartoitusten kautta. Meidän pitää varmistaa, että liiketoimintamme tai tuotteemme eivät vaarannu. DDC-Tekniikka onkin kuunnellut meitä mallikkaasti ja löytänyt työtavan, joka sopii molemmille osapuolille, hän jatkaa.

Luotettavuus, tunnettavuus ja ammattitaito

Syyt yhteistyön pitkän keston takaa löytyvät luotettavuudesta ja tunnettavuudesta sekä siitä, että DDC-Tekniikka ymmärtää toimialan tarpeet.

– Ala itsessään on niin kapea sektori, että meille on tärkeämpää pitää luotettava yhteistyökumppani kuin kilpailuttaa yrityksiä kustannustehokkuuden nimissä. Tarvitsemme laadullisesti hyvän kumppanin, ja DDC-Tekniikka on toiminut tässä mallikkaasti, Marttinen toteaa.

Kiitosta saa myös yrityksen henkilökunta.

– Henkilöstön toiminta on ollut hyvin asianmukaista ja ammattitaitoista. Meillä on ollut haasteellisiakin tehtäviä, joissa on tarvittu nopeita muutoksia tai korjauksia, ja DDC-Tekniikka on mukautunut tarpeisiimme hienosti, Marttinen kehuu.

Yhteistyö kantaa hedelmää jatkossakin

Tilaajan tarpeiden huomioiminen on ollut niin hyvällä tasolla, että yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa. DDC-tekniikan palveluja voi näin ollen suositella myös muille.

– DDC-Tekniikan toiminta on ollut hyvin asiantuntevaa. He etsivät oikeat ratkaisut tilaajan tarpeet huomioiden, ja olemme olleet yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. DDC-Tekniikka on ollut meille luotettava kumppani, jota voin lämpimästi suositella, Marttinen sanoo lopuksi.

Suunnittelusta asennukseen ja käyttöönoton kautta koulutukseen – DDC-Tekniikalta saat kaikki tarvittavat rakennusautomaatiojärjestelmän palvelut saman katon alta!
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi